ΕΠΣ Έβρου: Έστω και «καθυστερημένα» παρέλαβε το τρόπαιο του πρωταθλητή ο Ατρόμητος Ασπρονερίου

Άργησε αλλά ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναν στην ομάδα του Ατρόμητου Ασπρονερίου! Τους παραδόθηκε το τρόπαιο του πρωταθλήματος που είχαν κατακτήσει πριν δύο χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης, ο ταμίας Βαγγέλης Γκαρέλης και το μέλος του ΔΣ Χρήστος Καραγιάννης βρέθηκαν στο Ασπρονέρι ώστε να παραδώσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στον αρχηγό του Ατρομήτου.

Η ομάδα του Ασπρονερίου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας την περίοδο 2019-2020. Ένα πρωτάθλημα το οποίο ΟΛΟΙ τους το αφιέρωσαν στον παίκτη, ξάδερφο και φίλο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ που δυστυχώς δεν είναι πλέον κοντά τους.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η ομάδας “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει (αν και καθυστερημένα λόγο του Κορωνιού) ότι παρέλαβε και το τρόπαιο 🏆 για τη σεζόν 2019-2020 που βγήκαμε πανάξια πρωταθλητές στην Β’ Κατηγορία του Έβρου.

🥇Το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στον παίκτης μας, ξάδερφο και φίλο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ που δυστυχώς δεν είναι πλέον κοντά μας.
Καλό παράδεισο να έχει και να τον θυμόμαστε ως ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα μας. 😥

Έτσι κλείνει μια σεζόν πολύ ευχάριστα.

👏 Ευχαριστούμε τα ξένα παιδιά που μας βοήθησαν σε κάθε αγώνα και όλους τους φιλάθλους που βρισκόταν στο γήπεδο και βοήθησαν την ομάδα μας οικονομικά σε μια πολύ δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις.

Καλό Πάσχα και Καλές Γιορτές!!!🙏

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.