Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη για την ξαφνική απώλεια της ιδιοκτήτριας του περιοδικού Thea Άννας Φυλλαρίδου – Δίνει ζωή με τον θάνατό της

Σοκ, θλίψη και πένθος στην Αλεξανδρούπολη, από τον ξαφνικό θάνατο της Άννας Φυλλαρίδου, ιδιοκτήτριας του περιοδικού “Thea MAGAZINE” και της ομώνυμης ιστοσελίδας, η οποία έφυγε ξαφνικά την Τετάρτη από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Οπως μεταδίδει το evros-news, «άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου είχε μεταφερθεί επειγόντως με ανεύρυσμα, αλλά δυστυχώς μετά από σύντομη νοσηλεία έχασε την “μάχη” για την ζωή. Βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς όχι μόνο από τον χώρο των ΜΜΕ, όπου εκτός από το περιοδικό “Thea MAGAZΙNE” ήταν ιδιοκτήτρια και της ιστοσελίδας theamagazine.gr».

«Έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς όμως στα 55 της χρόνια η ψυχή της “πέταξε”. Ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, με μεγάλη γενναιοδωρία στην ψυχή, φωτεινή προσωπικότητα, δυναμική και δίκαιη αυτά θα θυμόμαστε από την Άννα. Ακόμα και τώρα θα χαρίσει δύναμη και ελπίδα σε συνανθρώπους μας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της και για αυτόν τον λόγο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημέρα που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία», αποκαλύπτει το e-evros.

Για την απώλειά της εξέδωσε ανακοίνωση και η ομάδα Αλεξανδρούπολη FC, καθώς ο γιος της εργάζεται στο επικοινωνιακό τιμ του συλλόγου: «Σύσσωμη η οικογένεια της Αλεξανδρούπολης F.C εύχεται στο δικό της Παναγιώτη Πολίτη θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του, Άννας Φυλλαριδου ιδιοκτήτρια του περιοδικού Thea Magazine. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο απευθύνουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας…».