Έξαλλες διαμαρτυρίες των «ερυθρολεύκων» για τη διαιτησία Τσιάρα στα Πηγάδια: «Αίσχη στην Ξάνθη και ήττα των Πειραιωτών»

Η Ξάνθη επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Β’ στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League 2.

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ερυθρολεύκων σε μια αναμέτρηση που δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση για τη διαιτησία Τσιάρα, κυρίως για το πρώτο γκολ του Διαμαντόπουλου στο 44′ που, όπως υποστηρίζουν, υπήρχε καθαρό φάουλ στην αρχή της φάσης.

Στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού, αναφέρουν: «Στο 44’ και σε φάση που ξεκίνησε από φάουλ στον Αποστολόπουλο η Ξάνθη έπαιξε την κόντρα επίθεση και προηγήθηκε με τον Διαμαντόπουλο».

Σε πιο επιθετικό ύφος, παρά την αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, η σελίδα «to10.gr», συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολιάζει: «Αίσχη στην Ξάνθη και ήττα των Πειραιωτών. Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την απόφαση του διαιτητή Τσιάρα να μετρήσει το πρώτο γκολ της Ξάνθης, παρότι υπήρξε φάουλ στην αρχή της φάσης στον Αποστολόπουλο, ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε στα Πηγάδια με 2-1. Ένα γκολ που δεν θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, καθώς είχε γίνει παράβαση πάνω στον μπακ των Ερυθρόλευκων. Παρόλα αυτά ο διαιτητής Τσιάρας το μέτρησε λανθασμένα και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν με τον Διαμαντόπουλο (44’). Μια πεντακάθαρη φάση, που δεν χωράει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, με τον διαιτητή να κατοχυρώνει λανθασμένα το γκολ των γηπεδούχων, παρότι ο παίκτης της Ξάνθης είχε κάνει πεντακάθαρα φάουλ πάνω στον αμυντικό των Πειραιωτών. Ένα γκολ – δώρο στους Ακρίτες».