LIVE από τα Πηγάδια για την 29η αγωνιστική της SL2: ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στο παιχνίδι ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με τις άλλες Ενώσεις Συντακτών όπως η ΕΣΗΕΑ, κηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12.00 έως τις 16.00. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ενημέρωση από την εξέλιξη στον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός Β αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League 2 τουλάχιστον για το πρώτο τους ημίχρονο, καθώς θα βρίσκεται σε εξέλιξη η στάση εργασίας.

Το ThrakiSportS θα σας ενημερώσει για τα πρώτα στοιχεία της αναμέτρησης μέχρι και της 12:00 και μετέπειτα από τις 16:00 και μετά θα υπάρχει ενμέρωση για τα όσα έγιναν στο πρώτο μισό, συνεχίζοντας μετά την ανάπαυλα κανονικά την ενημέρωση.

Ώρα 11:00 Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, ωστόσο η Ξάνθη θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία μέσα στον Απόλλωνα Λάρισας για να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά, στην φετινή χρονιά.

Ώρα 11:06 Η Ξάνθη είναι στην 3η θέση με 44 βαθμούς με τριπλή ισοβαθμία με Καρδίτσα και Νίκη Βόλου, με την Αναγέννηση ωστόσο να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Β’ είναι στην 9η θέση με 32 βαθμούς μαζί με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά έτσι κι’ αλλιώς δεν μπορεί ούτε να ανέβει κατηγορία αλλά ούτε να υποβιβαστεί, ανεξαρτήτου σε ποια θέση θα τελειώσει.

Ώρα 11:13 Στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις ο ΑΟΞ μετράει δύο νίκες με ΠΑΟΚ Β’ (3-0) και ΑΕΛ (2-0), ενώ ο Ολυμπιακός Β’ προέρχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πιερικό, που έβαλε στοπ στα πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί.

Ώρα 11:21 Με πολλές απουσίες ο Κώστας Ανυφαντάκης στην 20μελή αποστολή του, που θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νεότερους όπως συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια, από τη στιγμή που η υπόθεση άνοδος έχει χαθεί.

Ώρα 11:28 Από την άλλη ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και παίκτες από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, που θέλουν να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την δεύτερη ομάδα. Στην 20μελή αποστολή είναι και ο Ξανθιώτης αρχηγός Γιώργος Ξενιτίδης.

Ώρα 11:37 Η προπώληση των εισιτηρίων τη μέρα του αγώνα θα γίνει από την Θύρα Γ του γηπέδου από τις 13:30, έως και τη σέντρα της αναμέτρησης στις 15:00.

Ωρα 11:43 Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 υπό το βλέμμα του Μπιλ Πάπας, με τον Θυμιάνη να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες μάλιστα έπαιξαν και φιλικό προετοιμασίας στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να επικρατεί με 3-1 στην πρώτη παρουσία του μεγαλομετόχου της στο Xanthi FC Arena.

Ώρα 11:49 Η Ξάνθη παρουσιάζεται ως φαβορί της αναμέτρησης σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, με τον άσο να είναι στο 1.65, την ισοπαλία στο 3.20 και τη νίκη των Πειραιωτών στο 5.80.

Ώρα 11:55 Ο Κώστας Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας θα διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς τους Κουκούμη και Καμπερίδη, επίσης από την ΕΠΣ Καβάλας.

Ώρα 11:59 Στο σημείο αυτό θα διακόψουμε λόγω της στάσης εργασίας των δημοσιογραφικών ενώσεων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και θα επιστρέψουμε ακριβώς στις 16:00 που λήγει η στάση εργασίας με όλη την ενημέρωση από τον αγώνα στην Ξάνθη και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής.

Ώρα 16:00 Επιστροφή στα Πηγάδια με την Ξάνθη να προηγέιται με 1-0 του Ολυμπιακού Β’ χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Διαμαντόποιυλος με κεφαλιά στο 44′. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακ’ος Β’ 1-0.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

47′ Για την Ξάνθη αγωνίζονται οι Τσομπανίδης, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Κρητικός, Διαμαντόπουλος, Αλί Μπαμπά, Τζανακάκης, Φαζός, Τσέλιος, Δόρης Ουνγιαλίδης.

48′ Η ενδεκάδα των φιλοξενούμενων αποτελείται από τους Τζολάκη, Κινκουέ, Μπα, Φαντιγκά, Ξενιτίδη, Κανέ, Μπακαλιάνη, Καλογερόπουλο, Μαρίνο, Κίτσο, Κωστή.

52′ Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Θρακιώτη Αλέξανδρου Τσομπανίδη με τη φανέλα του ΑΟΞ.

60′ Γκολ για τον Ολυμπιακό Β’ με τον Κανέ. ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ 1-1.

64′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Γκάβριτς στη θέση Φαζού και Θυμιάνης στη θέση του Αλί Μπαμπά.

72′ Στα υπόλοιπα παιχνίδια αυτή την ώρα:
Αλμωπός Αριδαίας – Τρίκαλα 2-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-2
Απόλλων Πόντου – Βέροια 0-0
Θεσπρωτός – πόλλων Λάρισας 1-1
Καβάλα – ΑΕΛ 0-1
Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 2-1
Πιερικός – Πανσερραϊκός 1-1

76′ O Tσελεμπάκης περνάει στη θέση του Διαμαντόπουλου.

81′ Γκοοοολλλλ για την Ξάνθη με τον Τάσο Κρητικό. ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ 2-1

90+1′ 6 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90+7′ Τέλος αγώνα. ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ 2-1.

Ώρα 17:00 Τα υπόλοιπα τελικά:
Αλμωπός Αριδαίας – Τρίκαλα 3-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-3
Απόλλων Πόντου – Βέροια 0-0
Θεσπρωτός – πόλλων Λάρισας 1-1
Καβάλα – ΑΕΛ 0-1
Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 2-1
Πιερικός – Πανσερραϊκός 1-1