Η Θράκη, η Κομοτηνή και ο Πανθρακικός «αποχαιρέτησαν» τον Τάσο Καραολάνη (+photos)

Ένα μεγαλοπρεπές αντίο είπε με το δικό της τρόπο η Κομοτηνή στον Τάσο Καραολάνη, σε έναν άνθρωπο που έκανε το όνομα της πόλης ακόμη πιο γνωστό μέσω του Πανθρακικού.

Όλη η κοινωνία της πόλης από ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο, την ομάδα του Πανθρακικού, από την Περιφέρειας ΑΜΘ, τους Δήμους της Ροδόπης, αλλά κυρίως απλός κόσμος, παραβρέθηκαν και κατέκλυσαν τον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, με πλήθος στεφανιών από γνωστούς και άγνωστους συμπολίτες για τον αγαπημένο τους Τάσο όπως τον αποκαλούσαν όλοι.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο Δημαρχος Ιασμου Οντερ Μουμίν, ο Αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Πασχάλης Συριτούδης, Διευθυντές πολλών υπηρεσιών, σύσσωμο το ΔΣ του Πανθρακικού με τον πρόεδρο Μπάμπη Σάκαρη, τον προπονητη Νίκο Μπαχαρίδη, όλους τους ποδοσφαιριστές, οι παλιοί πρόεδροι και συνεργάτες του Νικος Κιτζίδης και Θόδωρος Σαββακης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, πολλοί παλαίμαχοι Πανθρακικου.

Στην εξόδιο ακολουθία ο Σεβασμιότατος Μαρωνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων στο τέλος σε σύντομο λόγο του μίλησε για το έργο του την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και για την μεγάλη του αγάπη τον Πανθρακικο που μεσω αυτού έγινε γνωστή η ομάδα και εκτός νομού παίζοντας για 6 χρόνια στην Α’ εθνική.

Μετά την ακολουθία ακολούθησε η ταφή του Τάσου Καραολάνη στα κοιμητήρια της Κομοτηνής.