ΕΠΣ Θράκης: Κανονικά όλοι οι κρίσιμοι αγώνες της προσεχούς αγωνιστικής το Σάββατο με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων

Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Θράκης έγινε γνωστόν και επίσημα ότι αναβάλλεται και μετατίθετα κατα 24 ωρες ο αγωνας Πανθρακικος – Ελπίδα Σαπών για το Κύπελλο.

Επίσης στα ματς του Κυπέλλου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη Καραολάνη. Τέλος, αποφασίστηκε να μην μετατεθούν τα ματς του πρωταθληματος, έστω και αν δεν θα έχει παρέλθει 48ωρο για Πανθρακικό και Ελπίδα Σαπών. Αυτό γίνεται με σύμφωνη γνωμη των δυο ομαδων που θα κληθούν να παίξουν δυο αγωνες σε διαστημα μικρότερο των 48 ωρων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων :
1)Ύστερα από αίτημα του σωματείου ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ αποφασίζει αγώνας του κυπέλλου ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ να διεξαχθεί την ΠΕΜΠΤΗ 7/4/2022 και ώρα 15:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής
2) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς μνήμη του Τάσου Καραολάνη στους αγώνες κυπέλλου 6-7/4/2022 και της 24ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας .
3) Για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος και τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ όλοι οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας να διεξαχθούν ταυτόχρονα το ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4/2022 εκτός του προγραμματισμένου αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ – ΑΤΣΑΛΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΩΝ (Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον) που θα διεξαχθεί όπως έχει στο πρόγραμμα. την ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4/2022.