Επικράτησε η λογική: Αναβάλλεται λόγω πένθους ο ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης Πανθρακικός – Ελπίδα Σαπών

Ο λογική επικράτησε και όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, μετά και το άρθρο – παρέμβαση του ThrakiSportS το βράδυ της Τρίτης, ο αγωνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ελπίδα Σαπών για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης αναβάλλεται λόγω πένθους.

Στις 12:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για την απώλεια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσου Καραολάνη. Δεν θα ήταν σωστό πριν περάσουν καν 2-3 ώρες από την στιγμή που θα σκεπάσει το αψυχο σώμα του η κομοτηναίικη γη, να κληθεί η ομάδα του Πανθρακικού να δώσει επίσημο αγώνα.

Οπως έγινε γνωστό, δεν θα διεξαχθεί στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης ο ημιτελικός του Κυπελλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ελπίδα Σαπών (που αποτελεί τυπική διαδικασία μετά το 3-0 της ομάδας της Κομοτηνής εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι). Η αναμέτρηση μεταφέρεται για την Πέμπτη στις 15:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Πιθανά αυτό να έχει σαν συνέπεια και την μεταφορά αγώνων ή και όλης της αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης από το Σάββατο για την Κυριακή, αλλά αυτό θα εξακριβωθεί στην συνέχεια. Κανονικά θα διεξαχθεί στις 16:00 ο έτερος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Δόξα Γρατινής και ΠΑΟ Κοσμίου.