«Βόμβες» Ντέμη για Λουτσέσκου: «Πρέπει να μάθει και να χάνει, δεν θέλουμε να τον ακούμε»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολιάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στην εκπομπή του στη Nova, στάθηκε στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Εβρίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τις τοποθετήσεις του Ρουμάνου τεχνικού μετά από αρνητικά αποτελέσματα, ενώ τόνισε πως πρέπει να μάθει να χάνει.

«Ο Λουτσέσκου πρέπει να μάθει και να χάνει. Όταν κερδίζει βγάζει μεγαλοσύνη και μιλάει πολύ καλά για όλους και όταν χάνει, ακούμε πως είτε φταίει ο διαιτητής, είτε έπαιξε πούλμαν η άλλη ομάδα. Μπορεί να είσαι καλός και να χάσεις. Δεν γίνεται να χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου και όταν χάνει, να μην θέλουμε να τον ακούμε. Και μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι απ’ όλους. Το αντίθετο βλέπω από τον Γιοβάνοβιτς.

Στο ματς με τον ΟΦΗ δεν ανέφερε τίποτα για διαιτησία. Με εντυπωσίασε η ενέργεια του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ aggresive. Μετά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι άλλες είναι σε πρόοδο. Είναι επίτευγμα του Γιοβάνοβιτς οι Παλάσιος και Αϊτόρ. Τεράστια απώλεια ο Βιγιαφάνιες. Τον βοήθησε τον Παναθηναϊκό το “Χ” που πήρε μέσα στον Άρη».