On fire ο «Κυριγκόλ» στη νίκη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης απέναντι στην αντίστοιχη της Ξάνθης

Με τον Γιώργο Κυριζάκη «Κυριγκόλ» να πετυχαίνει χατ τρικ, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας την αντίστοιχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Με το δεξί ξεκίνησε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης που επιβλήθηκε της αντίστοιχης της Ξάνθης με σκορ 3-1, στην πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Αστυνομίας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο στο Δημοτικό Στάδιο Θαλασσιάς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης καθώς μόλις στο 10′ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Κυριζάκη. Έφτασε στο 2-0 με σκόρερ και πάλι τον Κυριζάκη στο 25ο λεπτό. Με αυτό το σκορ έκλεισε το α’ ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 55′ να μειώσει σε 2-1 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δόντσου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με χατ τρικ πάλι ο Κυριζάκης στο 75′ πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητής ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Μαστρογιαννάκο και Κουτσογιάννη όλοι τους της ΕΠΣ Ξάνθης.

Α.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Πετκίδης Γιώργος): Οτέμπερης, Μπόρας, Ράλλης, Αλεξακούδης (76′ Τσανάκας), Δροσίδης, Καπετανίδης (85′ Γκεργκίδης), Τζελέπης, Γκουντενούδης (c), Κυριζάκης (80′ Πλουμίδης), Σταματόπουλος, Ντινούδης.