ΕΠΣ Ξάνθης: Σεμινάριο από τον Σταύρο Μάνταλο στους διαιτητές με υψηλές παρουσίες αλλά και βραβεύσεις

Στην Ξάνθη βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο υπεύθυνος ορισμών διαιτητών της Γ’ Εθνικής και μέλος της ΚΕΔ Σταύρος Μανταλος, ο οποίος ήταν ομιλητής της ενημερωτικής ημερίδας συνεργασίας των εμπλεκομένων διαιτητών, βοηθών, 4ου καθώς και παρατηρητών διαιτησίας.

Η ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Σπύρος Καραουλανης» της ΕΠΣ Ξάνθης, η οποία όπως αναφέρει ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης (από τον οποίον και οι φωτογραφίες) ήταν κατάμεστη από διαιτητές.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν οι παρατηρητές διαιτησίας των Εθνικών Πρωταθλημάτων Θόδωρος Γκαϊτατζής από την Δράμα και Τάσος Ντοσιδης από την Κομοτηνή. Εκ μέρους της ΕΠΣ Ξάνθης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Πανίδης και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας.

Αμεσως μετά η επιτροπή διαιτησίας παρέθεσε γεύμα στους επίσημους προσκεκλημένους σε γνωστή ταβέρνα της πόλης της Ξάνθης. Ο Μάνταλος δυο μέρες πριν είχε βρεθεί σε αντίστοιχη ημερίδα στην Κομοτηνή (θα ακολουθήσει σχετικό δημοσίευμα).

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "BALL BALL TU HITACHI"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τιμής Ένεκεν στο Σταύρο Μάνταλο για την προσφορά του στη διαιτησία και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξάνθη, Απρίλιος 2022 ΕΔ/ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται