Έχασε τον τίτλο στην Καβάλα αλλά ο Στέλιος Κατρακυλάκης παραμένει και φέτος στον δευτεραθλητή Ορφέα Ελευθερούπολης

Η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης ξεκινά τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά πριν ακόμη ολοκληρωθεί η παρούσα, με την ομάδα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της ΕΠΣ Καβάλας να τερματίζει εκτός απροόπτου δεύτερη εκτός εαν αυτοκτονήσει ο Βύρωνας.

Στο πλαίσιο αυτό ανανεώθηκε, όπως ανακοινώθηκε, η συνεργασία με τον πολύπειρο προπονητή Στέλιο Κατρακυλάκη για άλλη μια αγωνιστική περίοδο.  

Ο 62χρονος (γεννημένος στις 2/7/59) προπονητής είναι από τους πρώτους Έλληνες που έπαιξαν ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και αφού έκανε όνομα με τους Ορφέα Ελευθερούπολης και ΑΟΚ, στη συνέχεια μετακόμισε στην Αυστρία για λογαριασμό της Τιρόλ, όπου έμεινε για τρία χρόνια.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ξαναέφυγε για Αυστρία, όπου έπαιξε στην Σπορτκλαμπ Βιέννης, παίρνοντας ταυτόχρονα το δίπλωμα του από τη Γυμναστική Ακαδημία της Αυστρίας.

Εργάστηκε ως προπονητής στον ΑΟΚ, πέρασε από όλα σχεδόν τα πόστα στη γειτονική Skoda Ξάνθης (προπονητής, γενικός διευθυντής, σκάουτερ), επέστρεψε στην Καβάλα, ενώ για δυόμιση χρόνια ήταν στον πάγκο του Ορφέα Ελευθερούπολης, Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, Δόξας Δραμας.

Η σχετική λιτή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ του Ορφέα ανακοινώνει τη ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Κατρακυλάκη και για τη σεζόν 2022-2023. Καλή επιτυχία κόουτς».