LIVE από το Γήπεδο Φιλιππούπολης για την 28η αγωνιστική της SL2: Aπόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Super League 2.

Ώρα 14:14 Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ μεσοβδόμαδα στα Πηγάδια, ο ΑΟΞ σήμερα ταξίδεψε στη Θεσσαλία για να αντιμετωπίσει την έτερη Λαρισσινή ομάδα, τον τοπικό Απόλλωνα σε περίπου μισή ώρα από τώρα.

Ώρα 14:19 Ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλη σημασία βέβαια το σημερινό για την Ξάνθη που έχει μείνει παντελώς εκτός στόχων, ενώ από την άλλη για τον Απόλλωνα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και ματς τελικός, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην SL2.

Ώρα 14:25 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Ίτσο, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός, Τζανακάκης, Δόρης, Διαμαντόπουλος, Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά, Παπάζογλου.

Ώρα 14:30 Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Πηγάδια οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα στις 26 Ιανουαρίου.

Ωρα 14:35 Διευκρινιζουμε οτι δεν ειμαστε παροντες στην Φιλιππουπολη Λάρισας και αναζητουμε με δυσκολια στοιχεια, αλλα οτι ενημερωση εχουμε θα σας την μεταφερουμε απο αυτην την αναρτηση

Ώρα 14:40 Με πέντε λεπτά να απομένουν για την έναρξη του αγώνα να αναφέρουμε και τη τριπλέτα των διαιτητών της αναμέτρησης, όπου πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς) με βοηθούς τους Αναστασιάδη και Σάββα (ΕΠΣ Σερρών), ενώ τέταρτος θα είναι ο Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας).

Ώρα 14:44 Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε πως δυστυχώς το ThrakiSportS δε μπόρεσε να έχει φυσική παρουσία στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για να καλύψει το σημερινό παιχνίδι του ΑΟΞ, κι έτσι η ενημέρωση θα είναι από ότι μεταδίδεται σε ραδιόφωνο και άλλες πηγές ενημέρωσης.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

10′ Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, το «λευκό» σκορ παραμένει στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είναι ακόμα ισόπαλες χωρίς τέρματα.

16′ Μέτριο το παιχνίδι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης έως τώρα, χωρίς κάποια σημαντική φάση οπως μαθαινουμε.

20′ Όπως στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Απόλλωνα, έτσι και στα υπόλοιπα ματς του Βορείου Ομίλου της SL2 με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου δεν έχει επιτευχθεί κανένα τέρμα.

27′ Παραμένει το ισόπαλο σκορ στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ανάμεσα σε Απόλλων Λάρισας και Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να κοιτάνε απ’ότι φαίνεται σε πρώτη φάση το μηδέν παθητικό.

40′ Έχουμε τα πρώτα δύο γκολ των σημερινών αναμετρήσεων, με τον Απόλλωνα Πόντου να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στον Ηρακλή χάρη στα τέρματα των Μίσι και Ρούνει στο 39′ και 40′ αντίστοιχα

45′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Λάρισα, ισόπαλες χωρίς τέρματα οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ώρα 15:37 Άλλο ένα γκολ επιτεύχθηκε στα σημερινά ματς του Βορείου ομίλου της SL2, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να παίρνει προβάδισμα στις Σέρρες. Παρακάτω τα σκορ ημίχρονου στα σημερινά παιχνίδια:
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη 0-0
Τρίκαλα – Καβάλα 0-0
Ηρακλής – Απόλλων Πόντου 0-2 (39′ Μίσι, 40′ Ρούνεϊ)
Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 (44′ Μπιανκόνι)

Ώρα 15:41 Έτοιμος ο ρέφερι να σφυρίξει για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλων Λάρισας και Ξάνθη.

46′ Έχουμε σέντρα, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

55′ Χωρις κατι ιδιαιτερο σε αυτο το πρωτο δεκαλεπτο του δευτερου ημιχρονου

64′ Οπως μεταφερει ο Βαγγελης Μητρουσιας στην Ερα Σπορ έχουμε κυρίως παιχνίδι σκληρό, χωρίς καμία μεγάλη φάση. Δίκαιο ως τωρα το 0-0

70′ Απομένουν 20 λεπτα για την ολοκληρωση του αγωνα, καμια ενημέρωση εστω για καποια καλη φαση απο τις δυο ομαδες

77′ Περιπου ενα τεταρτο πριν το τέλος στα άλλα ματς εχει σημασια ότι παραμενει το 0-0 στο Τρικαλα-Καβαλα, που καταδικαζει και τις δυο ομαδες

80′ Πανω που το λεγαμε. Γκολ για την Καβαλα στα Τρικαλα με τον Καουϊμπι. Τρίκαλα – Καβάλα 0-1

83′ Στα αλλα ματς Ηρακλης – Απολλων Ποντου πραμενει 0-2, Πανσερραϊκος – Αναγεννηση Καρδιτσας ειναι στο 1-1.

85′ Πεντ λεπτα για το τελος και στην Φιλιππουπολη, το μονο ματς χωρις σκορ μεχρι στιγμης.

90′ Περναμε στις καθυστερήσεις.

90+3 Τελος του αγωνα, χωρις καμια ουσια και φαση. Οπως και στον πρωτο γυρο. Τελικο αποτέλεσμα: Απολλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 0-0