Γ’ Εθνική: «Άντεξε» στην Χρυσούπολη το Άβατο πήρε πολύτιμο βαθμό και έβαλε σε μεγάλους «μπελάδες» τον Νέστο

Έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στα προγνωστικά που ήθελε το Νέστο φαβορί για την νίκη σωτηρίας πήρε ο μαχητικός Άρης Αβάτου στην Χρυσούπολη, και μετά το 0-0 κατά 99% παραμένει και την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική και απο την άλλη έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τους Καβαλιώτες και τον πρώην προπονητή του Κυριάκο Κετσιεμενιδη που την Τεταρτη θα παίξουν το τομάρι τους στην Δράμα με τον Πανδραμαικό.

Ο Νέστος ήταν καλύτερος προσπάθησε όπως καιστο ματς ε την Αέξανδρούπολη με την βοήθεια του αέρα να απειλήσει με στημένα την εστία του Καρα Ισμαήλ που στο δεύτερο παιχνίδι του φέτος με τον Άρη ήταν πολύ καλός και απείλησε με τον Κοτόπουλο και τον Κοντογιαννιδη σε αντεπιθεσεις του.

Στο δεύτερο μέρος ο Νέστος που ήθελε απαραίτητα την νίκη μπήκε πολύ δυνατά είχε καλές φάσεις με τους μενικου, Φραγκούλη και Μπαικαρά με τον Καρά Ισμαήλ να κρατά το μηδέν και στον Τζούριτς να είναι ο μοιραίος στο 83′ όταν έστειλε την μπαλα άουτ από καλή θέση.

Πλέον ο Άρης με τους 31 βαθμούς φιλοξενεί τον υποβιβασμένο Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και χρειάζεται την νίκη ή ακόμα και την ισοπαλία υπό προυποθέσεις για να παραμείνει στην κατηγορία για 5η σσεζόν. Από την άλλη ο Νέστος μπορέι να έμεινε για 9ο ματς αήττητος ωστόσο για να είναι σίγουρος θέλει το διπλό στην Δράμα με τον δέυτερο Πανδραμαικό. Αλλιώς εύχεται ισοπαλία δική του στην Δράμα και ήττα της Δόξας Δράμας στον Σοχό, ενώ υπάρχουν πολλά ακόμα σενάρια τριπλής ή ακόμα τετραπλής ισοβαθμίας.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Σερραίοι Αργυρόπουλος, Χολάνης και Κρυωνάς.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μπλιός, Φραγκούλης, Μπάμπουρας (85′ Λεπενιώτης), Κωνσταντάρας, Γκατζολάρι, Μπαϊκαρά, Δόντσος, Μενίκου, Παπαδόπουλος (66′ Λουκοβίτης), Τζούριτς (75′ Δερμιτζάκης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου (60′ Γκέκας), Λεωντσάκος (69′ Ρ. Μελισσόπουλος), Τενεκές, Κουτσούμπας, Φουντάς, Παναγιωτίδης, Κωσταρέλης, Κοτόπουλος (90′ Αραμπατζής), Κοντογιαννίδης (60′ Τσάπαρης), Ψεμματάς