Super League 2: Ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην πρωτοπόρο Βέροια το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Άσχημα νέα επιφύλαξε για την πρωτοπόρο του Βορείου Ομίλου της Super League 2 Βέροιας, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Κι αυτό διότι ενεργοποιήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τη «Βασίλισσα του Βορρά» με προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών για χρέη προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της, Μαλόν Αραγκόνες.

Αν παρέλθει η προθεσμία και δεν εξοφληθεί ο παίκτης (δεν αναφέρεται στην απόφαση το ποσό), τότε θα βρεθεί η Βέροια παραμένοντας στην κορυφή στο +5 από την ΑΕΛ και με παιχνίδι περισσότερο (τωρα ειναι στο +8 μετά και από το στοπ του ΑΟΞ την Τετάρτη) ενώ θα μειωθεί στους 18 βαθμούς από 21 που είναι αυτή τη στιγμή η διαφορά με την Ξάνθη.

Πάντως συνήθως οι ομάδες μετά από τέτοιες αποφάσεις ξεχρεώνουν. Αναλυτικά, η σχετική απόφαση της ΕΠΟ την Παρασκευή (1/4) αναφέρει τα ακόλουθα:

«-Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ‘‘ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ’’ και τον διακριτικό τίτλο ‘‘Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε. 2019’’, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ivan (Ιβάν) Malon Aragones (Μαλόν Αραγκόνες), την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 8/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».