Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για τον Φοίνικα Σύρου χωρίς Τζούριτς αλλά με Κωνσταντινίδη – Νίκη στα σημεία επί του Πήγασου Πολίχνης

Μια εξαιρετική αναμέτρηση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι είχαν αυτή τη δυνατότητα ανάμεσα σε Φοίνικα Σύρου και Πήγασο Πολίχνης.

Η ομάδα της Θεσσαλόνικης, με βασικό τον Αλεξανδρουπολίτη Θανάση Κεσεσίδη κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, με 25-19, βάζοντας από νωρίς προβλήματα στον Φοίνικα Σύρου, από τον οποίο απουσίαζε ο Δημήτρης Τζούριτς.

Ο Φοίνικας κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει τούμπα αμέσως την αναμέτρηση έκανε το 1-1 με 18-25 και 20-25, ευρισκόμενος ένα βήμα από την κατάκτηση της νίκης, με τον Πήγασο βέβαια να βγάζει αντίδραση και να κάνει το 2-2 με 25-21.

Στο ταί μπρείκ πλέον οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο με τον εξαιρετικό από πλευράς Φοίνικα Σύρου, Μιτσαίλοβιτς να κάνει πράγματα και θαύμα ο Φοίνικας έκανε το 2-3 με 10-15 και έκλεισε θέση για τον αυριανό τελικό.

Ο Θανάσης Κεσεσίδης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους (6/12 επ.) για τον Πήγασο Πολίχνης, ενώ αντίθετα για τον Φοίνικα Σύρου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με αρκετή δουλειά στην άμυνα ως λίμπερο.