Γ’ Εθνική: Σκόραρε και πάλι ο Τοπούζης και παρέμεινε πρώτος με 10 γκολ στην νίκη του Μακεδονικού στο επεισοδιακό ματς στα Γιαννιτσά

Σπουδαία νίκη δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε πήρε ο πρωτοπόρος Μακεδονικός στο πλαίσιο της 20ής εμβόλιμης αγωνιστικής, επικρατώντας με σκορ 0-2 στην Πέλλα του ΑΣ Γιαννιτσά σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με 8 παίκτες.

Στο 63′ με παίκτη παραπάνω από το 55′ ο αρχηγός Γαρύφαλλος κέρδισε πέναλτι και ο Θάνος Τοπούζης δεν αστόχησε όπως και την περασμενη εβδομαδα από τα 11 βήματα, γράφοντας το 0-1 και σημειώνοντας το 10ο φετινό του τέρμα.

Λίγα λεπτά μετά, στο 66′, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Σαμαρά στην περιοχή και αφού δεν δόθηκε πέναλτι, ακολούθησε είσοδος των ανθρώπων του πάγκου – και κατ’ επέκταση της αστυνομίας – στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να σταματά για περίπου τρία λεπτά, πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Θεοδωρίδης σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Μούτσα απέκρουσε και ο Λάλκοβιτς παρενεβλήθη, κερδίζοντας τη μπάλα και σκοράροντας για το 0-2 προ κενής εστίας με τα Γιαννιτσα ωστόσο να αγωνίζονται από το 78′ με 9 παίκτες. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με οκτώ ποδοσφαιριστές, αφού αμέσως μετά το γκολ αποβλήθηκε και ο Μπαμπαλής για την έντονη διαμαρτυρία του προς το πρόσωπο του διαιτητή.

Με τη νίκη αυτή, ο Μακεδονικός έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στα play-off για την άνοδο στη Super League 2, διατηρούμενος δύο βαθμούς μακριά από την Κοζάνη που επίσης πήρε «διπλό», στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Για την 21η αγωνιστική, οι «πράσινοι» υποδέχονται την ΑΕΠ Κοζάνης και για το φινάλε θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα για να αναμετρηθούν με την ΑΕ Λευκίμμης.

Για τον Μακεδονικό πέρα του Τοπούζη, 71′ λεπτά αγωνίστηκε ο Δοξάκης και τιμωρημένος ήταν ο Φειζή Χασάνογλου.