Κύπελλο Ελλάδας: Θρακιώτικες μάχες στο Final 4 με φόντο το τρόπαιο

Ξεκινάει αύριο το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στην Γλυφάδα με 3 φαβορί και 1 ατσουάιντερ να διεκδικούν το τρόπαιο, με τους Θρακιώτες να μην λείπουν από καμιά ομάδα

Στον πρώτο ημιτελικό συμμετέχει ο Πήγασο Πολίχνης, πρωταθλητή της Pre League, ο οποίος έχει στο δυναμικό του τους δυο Εβρίτες, Μποζίδη και Κεσεσίδη, αλλά και ένα πρώην αθλητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τον Κάσανδρο Στίγγα και της ΑΕ Κομοτηνής, Θοδωρή Τσαδήμα. Αντίπαλος των Θεσσαλονικιών είναι ο Φοίνικας Σύρου, του Δημήτρη Τζούριτς και Δημήτρη Κωνσταντινίδη από τον Έβρο αλλά και του Βασίλη Καρασσαβίδη, ο οποίος πέρασε από τον ΑΟ Ορεστιάδας.

Αντίθετα στο δεύτερο ημιτελικό συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ, τελευταίος κάτοχος του τροπαίου, στον οποίο αγωνίζεται ο Αλεξανδρουπολίτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Εβρίτης, Γιάννης Καλμαζίδης. Αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει στις τάξεις του τους δυο Εβρίτες, Ανδρέα Ανδρεάδη και Ανέστη Δαλακούρα, ενώ στο ρόστερ των ερυθρόλευκων είναι και ο Σέρβος ακραίος Νίκολα Μμιγαήλοβιτς, ο οποίος πέρασε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΗΠΕΔΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/3

Ώρα 15:15, Πήγασος Πολίχνης – Φοίνικας Σύρου
Ώρα 19:15, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/4
Ώρα 19:15, ΤΕΛΙΚΟΣ