ΕΠΣ Θράκης: Η μάχη της παραμονής των έξι μονομάχων τέσσερις στροφές πριν το φινάλε

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η μάχη της παραμονής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης αφού 4 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος εξι ομάδες να παλεύουν να αποφύγουν την μια θέση που απομένει και οδηγεί στην Β’ Κατηγορία.

Έτσι βλέπουμε έξι ομάδες (Προσκυνητες, Αναγέννηση Θρυλορίου, Κόσμιο, Αγ. Θεόδωρους, Πόντο Κομοτηνής και Μίσχο) μετά και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής να ξεκαθαρίζει λίγο η κατάσταση και απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς μεταξύ τους, η Δόξα Προσκυνητών, από τον Πόντο Κομοτηνής και τον Αετό Μίσχου που έμειναν στους 20 βαθμούς, με τις υπόλοιπες 8 ομάδες χωρίς πλέον ενδιαφέρον να είναι οι ρυθμιστές της παραμονής. Συνολικά δύο ομάδες υποβιβάζονται.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουμε 5 ματς μεταξύ αυτών των 6 ομάδων που πιθανώς να ξεκαθαρίσουν πολλά, με τον Κοσμιο να αναμετράται σε 3 από αυτά και τον Πόντο Κομοτηνής και τον Μίσχο να φαίνεται πως θεωρητικά έχουν το δυσκολότερο πρόγραμμα και να αγωνίζονται μεταξύ τους, με τις περισσότερες ομάδα πλην Προσκυνητών και Αγίων να έχουν παίξει με τον Πανθρακικό.

Το πρόγραμμα των 6 μονομάχων για την παραμονή 4 στροφές πριν το φινάλε:

8. Δόξα Προσκυνητών (24 βαθμοί): Ασώματοι (εκτός), Πανθρακικός (εντός), Αρχοντικά (εκτός), Αναγέννηση Θρυλορίου (εντός)

9. Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου (23 βαθμοί): Πόντος Θρυλορίου (εκτός), Ν. Σιδηροχώρι (εκτός), Παγούρια (εντός), Προσκυνητές (εκτός)

10. Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων (βαθμοί 21): Κοσμιο (εκτός), Ασώματοι (εντός), Πανθρακικός (εκτός), Αρχοντικά (εντός)

11. ΠΑΟ Κοσμίου (21 βαθμοί): Αγ. Θεόδωροι (εντός), Πόντος Κομοτηνής (εκτός), Ασώματοι (εντός), Μίσχος (εκτός)

12. Πόντος Κομοτηνής (20 βαθμοί): Ελπίδα Σαπών (εντός), Κόσμιο (εντός), Μίσχος (εκτός), Πόντος Θρυλορίου (εντός)
—————————————
13. Αετός Μίσχου (20 βαθμοί): Γρατινή (εντος), Ελπίδα Σαπών (εκτός), Πόντος Κομοτηνής (εντός), Κόσμιο (εντός)