ΕΠΣ Θράκης: Έκανε το 3/3 με 3 γκολ κόντρα στην Ελπίδα Σαπών ο Πανθρακικός και περιμένει με ανυπομονησία Γρατινή και Βύρωνα

Την πρόκριση του στον τελικό της ΕΠΣ Θράκης κατά 99% εξασφάλισε ο Πανθρακικός, επικρατώντας στο γήπεδο των Αρχοντικών της Ελπίδα Σαπών που πάλεψε αλλά ηττήθηκε με με το βαρύ 0-3 μη σκοράροντας εναντίον των πράσινων που φορούσαν.. πορτοκαλί για τρίτο αγώνα φέτος.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικές βλέψεις στο ματς εαν στο 16′ δραστήριος Γεωργαντζάς στην αρχή μετα από όμορφη ενέργεια ξέφυγε από τον αντίπαλο του αλλά σούταρε πάνω στον Κεχαγιά που έδιωξε δύσκολα την μπάλα με τα πόδια. Ο Πανθρακικός που είχε την κατοχή της μπάλας απείλησε με σουτ του Σμαλη στο 20′ και στο 23′ με σουτ του Φουρλατάρα που έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτσακης και προηγήθηκε στο 27΄με σουτ του Πασχάλη Δραγανίδη μετά από σέντρα του Καλογρανα, που ήταν και σκορ ημιχρόνου αν και στο 30′ ο Φουρλατάρας θα μπορούσε με πλασέ να πετυχει γκολ αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Ελπίδα προσπάθησε για την ισοφάρισει, αλλά ο Πανθρακικός σκόραρε και «κλείδωσε» τη πρόκριση με τέρμα του Αντωνιάδη στο 50′ με πλασέ μετά από λαθος εκτίμηση του Κοτσακη. Στο 60′ από πάσα του Βελή Χακάν ο Αρετάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Η Ελπίδα απείλησε με τον Χαϊνάκη στο 63′ ωστόσο ο Κεχαγιάς κράτησε το μηδέν και στο 78′ με τον ίδιο παίκτη που σούταρε μόλις άουτ με τον Πανθρακικό να φτάνει κοντά και στο 0-4, αλλά ο Κοτσάκης στο 85′ νίκησε σε τετ α τετ τον Σπηλιωτόπουλο που μπήκε λίγο νωρίτερα ως αλλαγή

Πλέον ο Πανθρακικός που ετοιμάζεται για τα μπαράζ της Γ’ Εθνική μετά το Πάσχα, θα δει τον τελικό του κυπελλου στις 30 Απριλίου πιθανότατα με την Δόξα Γρατινής ως πρόβα τζενεράλε για το ματς με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας Βύρωνα.

Διαιτητής ήταν ο Τομαράς και βοηθοί οι Γκιόσης και Διονίδης.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Κοτσάκης, Τζωρτζάκης, Παπαχρήστου, Λίβας, Λαφαράς, Βελιβασάκης (61΄ Κουντζής), Τριαντόπουλος (84΄ Μαντέλης), Χαϊνάκης, Βουνίδης (61΄ Μπόζης), Γεωργαντζάς (80΄ Μεμέτ), Δελδήμος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Καλογρανάς, Αρετάς (83΄ Σωπιάδης), Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Σμάλης, Φουρλατάρας, Βελή Χακάν, Αμέτ Ερκάν (81΄ Σπηλιωτόπουλος), Αντωνιάδης, Δραγανίδης (35΄ Λειβαδιώτης)