ΕΠΣ Έβρου: Η μάχη της παραμονής των έξι μονομάχων τρεις στροφές πριν το τέλος

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η μάχη της παραμονής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου αφού 3 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος έξι ομάδες να παλεύουν να αποφύγουν τις θέσεις που οδηγούν στην Β’ Κατηγορία.

Υποβιβάζονται μάλλον δυο ομάδες, ωστόσο εάν δεν τα καταφέρει η Αλεξανδρούπολη να παραμείνει για 3η σεζόν στην Γ’ Εθνική και δεν ανέβει ο Ιπποκράτης στην εθνική κατηγορία, θα υποβιβαστεί μια ομάδα ακόμη ομάδα από την Α’ κατηγορία του Έβρου.

Γενικά, ο κανόνας είναι ότι τη νέα σεζόν η Α’ Κατηγορία θα έχει 12 ομάδες και οι δυο εξ αυτών θα είναι οι πρωταθλητές από Βόρειο και Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Συνεπώς το αν θα υποβιβαστεί ένας, δύο ή τρεις θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνουν Αλεξανδρούπολη αλλά και Ιπποκράτης σε σχέση με την συμμετοχή τους στην Γ’ Εθνική.

Ο Εθνικό Αλεξανδρούπολης παρέμεινε στην 7η θέση με 22 βαθμούς γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Μαΐστρου ο οποίος ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού στην 9η θέση έχοντας 17 βαθμούς.

Η Θράκη Φερών για τρίτη αγωνιστική εξακολουθεί να βρίσκεται στην 8η θέση και τους 22 βαθμούς μετά την νέα εκτός έδρας ήττα από τον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης που με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ανέβηκε στην 11η και προτελευταία θέση φτάνοντας τους 10 βαθμούς.

Ο Έβρος Σουφλίου μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι κατάφερε να πάρει εντός έδρας τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον πρωτοπόρο Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση έχοντας 15 βαθμούς.

Τέλος η Ένωση Οινόης αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα δέχτηκε τέσσερα γνωρίζοντας έτσι την εντός έδρας ήττα από την αδιάφορη ΑΕ Διδυμοτείχου. Αν και ισοβαθμεί στους 10 βαθμούς με τον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης έχει μειονέκτημα διαφοράς τερμάτων θέτοντάς την στην 12η και τελευταία θέση.

Το πρόγραμμα για κάθε ομάδα των τελευταίων 3 αγωνιστικών στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Βλέπετε τις ομάδες με την σειρά στη μέχρι στιγμής βαθμολογικής τους κατάταξης.

7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (22 βαθμοί): Ορέστη Ορεστιάδας (εκτός) Ατρόμητο Άβαντα (εκτός), Ποντιακό (εντός).

8. Θράκη Φερών (22 βαθμοί): ΑΟ Νεοχωρίου (εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός), Ιπποκράτη (εκτός).

9. ΑΟ Μαΐστρου (17 βαθμοί): Ποντιακό (εντός), ΑΟ Νεοχωρίου (εκτός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός).

————————————————————————————————-

10. Έβρος Σουφλίου (15 βαθμοί): Ατρόμητο Άβαντα (εντός), Ένωση Οινόης (εκτός), Άρδα Καστανεών (εντός).

————————————————————————————————-

11. Ποντιακός Αλεξανδρούπολης (10 βαθμοί): ΑΟ Μαΐστρου (εκτός), Ορέστη Ορεστιάδας (εντός), Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εκτός).

12. Ένωση Οινόης (10 βαθμοί): Ιπποκράτη (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εντός), Ατρόμητο Άβαντα (εκτός).