Πρωταθλητής ο Καμπανιακός στην Θεσσαλονίκη! Oι πιθανοί αντίπαλοι Πανθρακικού, Άρη Πετεινού και Ιπποκράτη στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Τον πρώτο από τους αντιπάλους τους για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική έμαθαν οι Πανθρακικός στην Ροδόπη, ο Άρης Πετεινού από την Ξάνθη και ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης από τον Έβρο

Αυτός θα είναι ο Καμπανιακός που κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη και την πρεμιέρα των μπαράζ θα φιλοξενήσει τον Άρη Πετεινού μετά την κλήρωση της περασμένης εβδομάδας. Θυμίζουμε οι τρεις πρωταθλητές των ΕΠΣ της Θράκης θα αγωνιστούν με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ της Καβάλας, της Δράμας, των Σερρών αλλά και της Μακεδονίας (δηλαδή της Θεσσαλονίκης), ώστε οι τρεις εκ των επτά να ανέβουν στην Γ’ Εθνική μέσω μπαράζ που θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Οπως έχει καθιερώσει το ThrakiSportS, επιχειρούμε για ακόμα μια εβδομάδα να ρίξουμε μια ματιά τι συμβαίνει στους άλλους νομούς από τους οποίους θα προκύψουν οι αντίπαλοι των τριών ομάδων τις Θράκης, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουμε μετά το Πάσχα.

Στην Καβάλα ο Βύρωνας θέλει ένα βαθμό αφού βρίσκεται 11 βαθμούς πάνω από την Ελευθερούπολη (ο Βύρωνας έχει άλλα τρία ματς για το τέλος ενώ ο Ορφέας έχει τέσσερα), ενώ στις Σέρρες θα παλέψουν στα πλέι οφ η Αμμουδιά και οι Σέρρες 1800 με τον Ηρακλή να έχει την ισοβαθμία 2 στροφές πριν το τέλος. Στην Δράμα ξεκίνησαν τα πλέι οφ με 8 ομάδες από τους δυο ομίλους της Α’ Κατηγορίας με την Προσοτσανη να βρίσκεται στην κορυφή, ενώ στην Θεσσαλονίκη στο όμιλο που μας ενδιαφέρει το φαβορί ο Καμπανιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε τον τίτλο δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ και με δυο γκολ στις καθυστερήσεις των Τσίτα και του Ξανθόπουλου στο 92’ και 94’ επικράτησαν 1-2 του Ιωνικού. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
1. Βύρων Καβάλας 56 (21 Αγώνες)
2. Ορφέας Ελευθερούπολης 45 (20 Αγώνες)

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ (ΠΛΕΙ ΟΦ-1η αγωνιστική)
Ξηροπόταμος-Ν.Αμισος 2-0
ΑΕ Καλαμπακίου-Δόξα Βόλακα 2-1
Ορφέας Χωριστης-Δόξα Πετρουσας 1-1
ΑΕ Αμπελοκήπων-Προσοτσανη 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Προσοτσάνη 5
2.ΑΕ Καλαμπακίου 4
3.Δόξα Πετρούσας 4
4.Ορφέας Χωριστής 3
5.Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου 3
6.ΑΕ Αμπελοκήπων 3
7.Δόξα Βόλακα 1
8.ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 0

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΠΛΕΙ ΟΦ-12η αγωνιστική)
1. Ηρακλής Αμμουδιάς 64
2. Σερρες 1800 64

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΛΕΙ ΟΦ-4η αγωνιστική)
Α ΟΜΙΛΟΣ
1. Καμπανιακός 15 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)
2. Ιωνικός 6
3. Κεραυνός Ωραιοκάστρου 5
4. ΑΕ Ευόσμου 5