Ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ στο WebRadio της ΕΟΚ για την Ασπίδα Ξάνθης: «Σωθήκαμε φέτος, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου»

Στο WebRadio της ΕΟΚ μίλησε ο προπονητής των Γυναικείων τμημάτων της Ασπίδας Ξάνθης, για την φετινή άνετη παραμονή στον 4ο όμιλο της Α2, αλλά και την πιθανή αναδιάρθρωση της επόμενης σεζόν.

Για τον σύλλογο της Ασπίδας Ξάνθης: «Είμαι προπονητής στην Ασπίδα από το 2001 μέχρι και σήμερα. Έχουμε τμήματα διαφόρων ηλικιών και η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Α2 Γυναικών. Απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από αθλήτριες των τμημάτων υποδομών και από ‘κει και πέρα αν έρθει κάποια φοιτήτρια στην Ξάνθη για σπουδές, παίζει και συμμετέχει».

Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν μια ομάδα «ασανσέρ». Στηριζόμαστε μόνο στα δικά μας παιδιά απ’ τα τμήματα υποδομών. Στην ομάδα έχουμε και μία παίκτρια από τη Γαλλία, η οποία έχει «δεθεί» τόσο με την ομάδα που δε θέλει να φύγει. Τη φετινή χρονιά καταφέραμε να σωθούμε, ωστόσο για την επόμενη χρονιά δεν ξέρουμε τι θα γίνει, λόγω των αναδιαρθρώσεων που υπάρχει περίπτωση να γίνουν».

Φώτο: anexartitos.gr