ΕΠΣ Θράκης: Με τον Βάσκο να πιάνει τριανταμία ο Πανθρακικός πέρασε από το Σιδηροχώρι και περιμένει Σάπες και Βύρωνα

Στο ρελαντί ο Πανθρακικός επικράτησε με 0-2 της Δόξας Ν. Σιδηροχωριου και διατήρησε το +9 από την Ελπίδα Σαπών και την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων αναμένεται να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωταθλημα, έχοντας και το μυαλό στα μπαράζ ανόδου.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν φιλότιμα αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι σε μια πολύ καλά στημένη ομάδα. Για την ιστορία τα τέρματα του Βάσκου σημειώθηκε σαν στο 16΄ και στο 31΄.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μπήκε δυνατά στον αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες, πίεσε την αντίπαλη εστία και πέτυχε δύο πανέμορφα τέρματα στο 16′ και στο 31′ με τον πρώτο σκόρερ Χρήστο Βάσκο που σκοραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του φτάνοντας τα 31 στο πρωτάθλημα και ξεφεύγοντας 4 από τον Μπόζη.

Στην επανάληψη ο κοουτς τον «Πρασίνων» έκανε και πέντε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει χρόνο και σε άλλους παίκτες, με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου να προσπαθεί για τουλάχιστον ένα γκολ αλλά να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κασκαντάμη.

Έτσι την επόμενη εβδομάδα ο Πανθρακικός αναμένεται να σηκώσει μαθηματικά το πρωτάθλημα κόντρα στα Παγούρια, αλλά το μυαλό βρίσκεται στον ημιτελικό με την Ελπιδα Σαπών την Τετάρτη αλλά κυρίως στον πρώτο αγώνα τον μπαράζ στην Καβάλα με τον Βύρωνα μετά το Πάσχα

Διαιτητές οι Χούσκογλου, Δανδανίδης και Χαρίτσης.

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου: Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Αμοιρόπουλος, Σίνης, Κούτας (57΄ Κυριαζης), Κυπιρτόγλου, Οικονομόπουλος, Κομισοπουλος, Κρικέλας, Γιώτης

Πανθρακικος: Κασκαντάμης, Καλογρανάς (70΄ Σπηλιωτόπουλος), Αρετάς, Σιδηροπουλος, Σαπναράς, Σμάλης Φουρλατάρας (46΄ Σοπιάδης), Βέλη Χασαν,  Βάσκος (70΄ Ερκάν), Γκουτσίδης (63΄ Αντωνιαδης), Δραγανίδης (84΄ Μπεναβέλης)