ΕΠΣ Έβρου: Το Σουφλί σταμάτησε το σερί νικών του Ιπποκράτη αλλά όχι τη διαιτησία του Παπά

Ένα παιχνίδι που έκρυβε πολλές έντονες μονομαχίες, συγκινήσεις, τραυματισμό και παράπονα από τη διαιτησία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Γήπεδο Σουφλίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη φάση όταν το αδύναμο σουτ που επιχείρησε στο 3ο λεπτό ο Τζελέπης εύκολα απόκρουσε ο Καραμπάτσας. Στο 6′ νέο σουτ από τον Μαμρικισβίλι αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Λίγο πριν την συμπλήρωση του δεκαλέπτου και συγκεκριμένα στο 8′ ο Ιπποκράτης κέρδισε κόρνερ το οποίο ανέλαβε να το εκτελέσει ο Τρανόπουλος που βρήκε τον Κυριζάκη που έπιασε την κεφαλιά, έδιωξε ενστικτωδώς με γροθιές ο Καραμπάτσας αλλά η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και βρέθηκε να καταλήγει στα δίκτυα του. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 1-0 από νωρίς. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η ομάδα του Μιχάλη Παπάζογλου βρέθηκε με την συμπλήρωση του 15λεπτου να κάνει το 2-0 με τα από κοντινή κεφαλιά του Μουρατίδη.

Αυτή η φάση του γκολ ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αρχικά στον α’ βοηθό Κώνογλου και αργότερα απέναντι στον διαιτητή Παπά. Εκτελέστηκε το φάουλ που είχαν κερδίσει πήραν την πρώτη κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε προς την εστία όπου λίγο πιο μπροστά από τη γραμμή ο προωθημένος Μουρατίδης την έσπρωξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ ήταν καθαρά εκτεθειμένος. Ο α’ βοηθός αφού άφησε την φάση να εξελιχθεί είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα σήκωσε το σημαιάκι του δίνοντας την παραβίαση ως οφσάιντ. Αμέσως ο διαιτητής έτρεξε να τον ρωτήσει τι έγινε και από ότι φάνηκε πήρε ο ίδιος την απόφαση της κατοχύρωσης του τέρματος πάρα τις έντονες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Σουφλίου. Προφανώς ότι η μπάλα κατάληξε από αμυντικό στον σκόρερ, αλλά αυτό ήταν τραγικό λάθος που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Στο 28′ είχαμε την εκτέλεση φάουλ του Κουρούδη με τη μπάλα να καταλήγει στα πόδια των αμυντικών και η φάση να απομακρύνεται σε πλάγιο άουτ. Ο Φωτσιτζούδης εκτέλεσε το φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο που βρήκε τον Δομακίνη που ξέφυγε από τους αμυντικούς, πλασάροντας και τον Γιαννόπουλο μειώνοντας το σκορ σε 1-2 στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου.

Στο 48ο λεπτό ο Δομακίνης έπιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο κρέμασε τον Καραμπάτσα όπου πρόλαβε να επιστρέψει και να διώξει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα που βρήκε στο δοκάρι και τον Κυριζάκη περνώντας άουτ. Σουτ του Τρανόπουλου στο 60′ αποκρούει ο Καραμπάτσας και ο Γιαννόπουλος με προβολή έκανε το σκληρό φάουλ τραυματίζοντάς τον αλλά ο διαιτητής δεν του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια μετά από αρκετά λεπτά καθυστερήσεων και το 65′ έγινε αναγκαστική αλλαγή και στο τέρμα έκατσε ο Παπαναστασίου καθώς η ομάδα δεν είχε αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Πάσα λόμπα του Φωτσιτζούδη πίσω από το κέντρο βρήκε τη μπάλα να σκάει μπροστά από τον Δομακίνη ο οποίος έπιασε μονοκόματο σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ από την παρέμβαση του Σίσκου. Εκτελέστηκε το κόρνερ με τον Δομακίνη σχεδόν από το ύψος του πέναλτι να βρίσκει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιαννόπουλου κάνοντας το 2-2 για την ομάδα του Σουφλίου και 2 τα προσωπικά του τέρματα. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Έδωσε ένα βαθμό για τον Έβρο Σουφλίου ενόψει της δύσκολης συνέχειας αλλά έμελλε να σπάσει και το αήττητο σερί των 12 νικών του Ιπποκράτη.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Παπάς με βοηθούς τον Κώνογλου και την Σουμιλένκο οι οποίοι ήταν κάκιστοι αφήνοντας έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Πασχάλης Σταματάκης): Καραμπάτσας, Παπαναστασίου, Παρασχίδης, Μπάμνιος (c), Ασπιώτης, Δουγέκος (65′ Πιτσιάλκας), Κουρούδης, Φωτσιτζούδης, Λίγας (58′ Λαζίδης, (Γκιουγκής)), Κουλουκούρας, Δομακίνης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Μιχάλης Παπάζογλου): Γιαννόπουλος Ι., Ευαγγελιδης (46′ Γιαννόπουλος), Ράλλης (c), Πουλουκτσής, Καρασερίδης (46′ Σίσκος), Μαμρικισβίλι, Παπάζογλου (75′ Καλτσάς), Μουρατίδης, Κυριζάκης, Τρανόπουλος, Τζελέπης (46′ Ακρίβος).