Β’ Εθνική: Έχασαν ένα «δικό τους» παιχνίδι τα κορίτσια της Ροδόπης ’87

Είχαν την υπεροχή, την θέληση και το πάθος για τα πρώτα 70’ του αγώνα… με τα Γρεβενά αλλά το παιχνίδι «γύρισε» τούμπα και ήρθε μια απρόσμενη ήττα!

Αλλιώς τα σχεδίασαν και αλλιώς τους βγήκε το τελικό αποτέλεσμα για τα κορίτσια της Βίκης Περιβολοπούλου που προσπάθησαν για την νίκη μέχρι και το 70’ του αγώνα όταν και η νεαρή Παππά που είχε περάσει ως αλλαγή για τα Γρεβενά σημείωσε σε αντεπίθεση και με σουτ το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Κομοτηνής «κατέρρευσε», δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη εστία ενώ έδωσε και χώρο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει κάτι που το πέτυχε στο 81’ η γνώριμη για το πέρασμα της από την Ξάνθη Ελ. Βλάχου όταν σε μια στημένη φάση (κόρνερ) που η άμυνα της Ροδόπης δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα… έκανε το τελικό 0-2.

Κι όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τα κορίτσια της Κομοτηνής –ήθελαν να αφιερώσουν την νίκη στην τραυματία Αν. Μπίτσεβα- που είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, κέρδισαν και εκτέλεσαν πολλά κόρνερ χωρίς επιτυχία, είχαν δοκάρι σε σουτ της Γεωργοπούλου, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ (Γιαννακοπούλου, Μπαμπάλη, Γαρυφαλλίδου) που δεν τα πέτυχαν γιατί δεν είχαν καλά τελειώματα με αποκορύφωμα τη ευκαιρία στο 64’ της Μπαμπάλη που βρέθηκε απέναντι στην τερματοφύλακα αλλά το πλασέ της πέρασε αουτ αντί να καταλήξει στα δίχτυα…!

Τώρα το πρόγραμμα έχει δύο δύσκολα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας Βόλο (εκτός) και Λέοντες (εντός) μέσα στον Απρίλιο.

ΡΟΔΟΠΗ 87 (Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη, Μπόζη (46’ Ραϊνάκη), Ηλιάδη, Δήμου, Κατσιγιάννη (73’ Παπαϊωάννου), Γονατά, Μπαμπάλη, Πατεράκη (60’ Γεωργοπούλου), Γαρυφαλλίδου, Γιαννακοπούλου (80’ Τράκα), Καλαμπούκα ©.

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χανταβάς) : Ντόνα (83’ Τσαρτσαράκη), Παπανίκου, Ισογλίδου, Αγγελίδου, Δρακάκη, Κελεμένι, Κωσταρέλα, Αμαραντίδου, Καλέσογλου (8’ Παππά) , Βλάχου, Πατσιούρα (78’ Τσιάλτα).