«Μίλησαν ο Ντέμης με τον Τίγρη και… αναμένει στο ακουστικό ο Εβρίτης» σύμφωνα με δημοσίευμα

Το «χαρτί» του Ντέμη Νικολαΐδη δεν έχει… καεί εντελώς για την ΑΕΚ! Ειδικά στην περίπτωση κατά την οποία δεν προχωρήσει του Σάντος και η ΑΕΚ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη, ακούγεται ότι υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να επανέλθει στο προσκήνιο η προοπτική.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, μια κουβέντα μεταξύ των Μελισσανίδη και Νικολαϊδη είχε γίνει προ αρκετών εβδομάδων, όμως δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι ο Ντέμης αναμένει στο ακουστικό», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Sportday.

Πρόσφατα πάντως ο Ντέμης δήλώσε σε σχέση με τους παίκτες της ΑΕΚ:

«Μια χαρά παίκτης είναι ο Γέβτιτς, αλλά όχι Μάνταλος. Και ο κόσμος γκρινιάζει. Στην ΑΕΚ αυτό κάνουμε, όταν δεν πάνε όλα καλά, μετά βάζουμε στο στόχαστρο τους παίκτες. Διάβασα κάτι εμετικά ρεπορτάζ. Το τελευταίο στάδιο της κατάντιας είναι να βομβαρδίζουμε τους παίκτες και ότι αυτοί θα φταίνε αν γίνει κάτι κακό.

Οι παίκτες δεν έχουν ποτέ ευθύνες. Με το ζόρι είναι στην ομάδα οι παίκτες. Απειλούν κανέναν και λένε βάλε με στην 11άδα, αλλιώς θα σε σκοτώσω; Έχετε δει κανέναν αδιάφορο παίκτη της ΑΕΚ; Ένα πράγμα απαιτείς από έναν ποδοσφαιριστή. Να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα δεν είναι δουλειά του παίκτη. Μία δουλειά έχει ο παίκτης, να τα δίνει όλα. Εννοείται βλέπω τους παίκτες της ΑΕΚ να τα δίνουν όλα. Δεν έχει καμία άλλη απαίτηση από τον παίκτη. Να τα δίνει όλα και να σέβεται τη φανέλα που φοράει. Κι αυτό το κάνουν οι παίκτες στη φετινή ΑΕΚ.

Αλλά επειδή τρέχεις και τα δίνεις όλα δεν σημαίνει ότι θα κερδίζεις. Δεν είναι τόσο απλό, είναι ποδόσφαιρο, θέλει πολλά πράγματα. Προστασία θέλουν οι παίκτες, όχι να τους βάζουμε στο στόχαστρο. Πρέπει να τους κάνει να νιώθουν καλά. Όλοι πρέπει να δουλεύουν για τον ποδοσφαιριστή, γιατί είναι βασιλιάδες οι παίκτες. Πρέπει να αισθάνονται καλά για να έχεις και απαιτήσεις μετά από αυτούς. Ή να τους αλλάξεις αν δεν είναι καλοί», ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης.