Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τα Τρίκαλα (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει ττον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες μετά από 6 ανεπιτυχή αποτελέσματα και μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ Β’ θέλει να συνεχίσει στο τροχιά νικών, έστω και αν έχει χάσει το τρένο της ανόδου.

2. Αντίθετα τα Τρίκαλα παλεύουν για την παραμονή ωστόσο προέρχονται από 4 συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ (3-0), κόντρα σε Πιερικό, ΠΑΟΚ Β’, Καρδίτσα και Απόλλωνα Πόντου. Η τελευταία νίκη ήταν με 0-1 κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

3. Η Ξάνθη είναι στην 4 θέση με 39 βαθμούς σε 23 αγώνες, 19 ολόκληρους κάτω από την πρωτοπόρο Βέροια που έχει 58 σε 24 παιχνίδια. Τα Τρίκαλα είναι στην πρότελευταία θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου με 20 βαθμούς. Ωστόσο οι Βολιώτες έχουν 24 ματς και τα Τρίκαλα 23.

4. Για ακόμα μια αγωνιστική δεν ανακοινώθηκε η αποστολή της Ξάνθης από την ΠΑΕ, όπως έχει γίνει σε πολλές φετινές αναμετρήσεις.

5. Το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους που επίσης δεν δημοσίευσαν την αποστολή τους, θέλοντας να κρατήσουν όσο γίνεται πιο κλειστά τα χαρτιά ενόψει της κομβικής για αυτούς αναμέτρησης.

6. Πάρα πολλά είναι τα προβλήματα στην ομάδα των Τρικάλων καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες των Τρικάλων κάνουν προσφυγές για να μείνουν ελεύθεροι και να διεκδικήσουν τα χρήματα τους μέσω της… εγγυητικής

7. Εξελίξεις είχαμε και στην ομάδα της Ξάνθης, καθώς μια μέρα πριν την αναμέτρηση και ανήμερα της 25ης Μαρτίου ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον τεχνικό διευθυντή Ιεροκλή Στολτίδη.

8. H αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για να διεξαχθεί στις 17:00 και με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν προβλήματα με την πληρωμή για τους προβολείς, με αποτέλεσμα να αλλάξει τόσο η ώρα όσο και η τηλεοπτική μετάδοση.

9. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Ξάνθη είχε επικρατήσει με το επιβλητικό 5-0 των Τρικάλων με σκόρερς τους Πλατέλλα, Τσέλιο, Βιθέντε και δύο γκολ του Ιμπραΐμι. Είναι μια από τις τριεις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες της Ξάνθης μαζί με το 0-6 επί της Καβάλας και το 5-2 επί της Καρδίτσας.

10. Φαβορί για την νίκη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες είναι ο ΑΟΗ με το διπλό στο 1.35, την ισοπαλία στο 4.55 και τη νίκη των γηπεοδύχων στο 6.

11. Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας του συνδέσμου Γρεβενών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του είναι οι Μωυσιάδης (Γρεβενών) και Καραλής (Ηλείας), ενώ 4ος ορίστηκε ο Τακίδης (Κιλκίς).