ΕΠΣ Θράκης: Συνεδρίασε παρουσία τριών γυναικών με τη νέα του σύνθεση το ΔΣ της Ένωσης

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της στο Ραδιοφωνικό Σταθμό το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Θράκης, όπως γνωστοποίησε η ίδια η ΕΠΣ.

Μέλημα του προέδρου της τοπικής Ένωσης Μάνου Γαβριηλίδη είναι η ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου και κυρίως των υποδομών και των αναπτυξιακών τμημάτων. Για τον λόγο αυτόν ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους ιδέες και απόψεις για να μπορέσει να αναπτυχθεί το τοπικό ποδόσφαιρο και να ασχοληθούν ακόμα περισσότερα παιδιά με αυτό.

Άλλωστε διαχρονικά στόχος του Μάνου Γαβριηλίδη ήταν και είναι το αναπτυξιακό σκέλος και όνειρο του να δει τις ακαδημίες της περιοχής να είναι γεμάτες με παιδιά. Η συζήτηση δεν αφορούσε μόνο αυτό αλλά και άλλα λειτουργικά θέματα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της τοπικής Ένωσης των ποδοσφαιρικων σωματείων της Ροδόπης.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η παρουσία τριών γυναικών στην συνεδρίαση, όπως αποδεικνυει η φωτογραφία, παρόλο που δεν εξελέγη καμία γυναίκα στο νέο ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης. Είναι προφανές ότι η επόμενη ημέρα στην Ενωση, η οποία πιθανά προετοιμάζεται από τέτοιες συναντήσεις, θα έχει και άρωμα γυναίκας.