ΕΠΣ Θράκης: Οι σκόρερς των 100 τερμάτων του πρωταθλητή Πανθρακικού στην Α’ Κατηγορία

Στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πόντο Θρυλορίου, όπως έγραψε το ThrakiSportS στο ρεπορτάζ του, ο με το ενάμισι πόδι πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Θράκης Πανθρακικός δεν συμπλήρωσε απλά 20 νίκες αλλά και 100 τέρματα ενεργητικό.

Ποιοι είναι όμως οι σκόρερς αυτών των 100 τερμάτων; Το ThrakiSportS σας παρουσιάζει κάθε Τρίτη μεν την πλήρη λίστα των σκόρερς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης όπως διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα, αλλά αξίζει μια ιδιαίτερη μνεία στους παίκτες του Πανθρακικού που έχουν βρει δίχτυα.

Πρωτος σκορερ ειναι ο πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος Χρήστος Βάσκος με 29 τέρματα και σχεδόν τα μισά, 15, έχει ο Φουρλατάρας, που ειναι στην τρίτη θέση της λίστας στο σύνολο της σεζόν. Από εννια τέρματα έχουν οι Αμέτ Ερκάν και Πασχάλης Δραγανίδης και απο οκτώ οι Αντωνιάδης και Αρετάς. Ο Σμαλης προσθέτει άλλα 7 τέρματα.

Συνεπώς επτά παίκτες έχουν πετύχει τα 85 γκολ. Από εκεί και πέρα, άλλα πέντε προσθέτει ο Γιαννακιτζίδης για να φτάσουμε στα 90. Ο Καλογρανάς έχει πετύχει τρία τέρματα, ο Μπεναβέλης δύο και από ένα οι Σαπνάρας, Σπηλιωτόπουλος, Λειβαδιώτης και Κουμίδης. Προφανως υπάρχει και ένα αυτογκολ, για να συμπληρωθεί η κατοστάρα.