ΕΠΣ Έβρου: Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε μάχη 4+2 ομάδων για την αποφυγή του υποβιβασμού! Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τέσσερις αγωνιστικές μένουν για την λήξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην υπόθεση παραμονή.

Υποβιβάζονται μάλλον δυο ομάδες, ωστόσο εάν δεν τα καταφέρει η Αλεξανδρούπολη να παραμείνει για 3η σεζόν στην Γ’ Εθνική και δεν ανέβει ο Ιπποκράτης στην εθνική κατηγορία, θα υποβιβαστεί μια ομάδα ακόμη ομάδα από την Α’ κατηγορία του Έβρου.

Γενικά, ο κανόνας είναι ότι τη νέα σεζόν η Α’ Κατηγορία θα έχει 12 ομάδες και οι δυο εξ αυτών θα είναι οι πρωταθλητές από Βόρειο και Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Συνεπώς το αν θα υποβιβαστεί ένας, δύο ή τρεις θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνουν Αλεξανδρούπολη αλλά και Ιπποκράτης σε σχέση με την συμμετοχή τους στην Γ’ Εθνική.

Ο ΑΟ Νεοχωρίου νίκησε εντός έδρας την Ένωση Οινόης φτάνοντας τους 28 βαθμούς κλειδώνοντας την παραμονή του. Ο Άρδας Καστανέων έμεινε για δεύτερη Κυριακή στους 25 βαθμούς καθώς γνώρισε την απρόσμενη ήττα από τον ουραγό Ποντιακό Αλεξανδρούπολης θεωρητικά θέλει 1 βαθμό για τη σωτηρία του.

Η Θράκη Φερών παρέμεινε στους 22 βαθμούς μετά την νέα εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που πλέον κι αυτός έχει τους ίδιους βαθμούς με τις δυο ομάδες πλέον να κινδυνεύουν θεωρητικά αλλά να απέχουν 8 βαθμούς από τους αντιπάλους τους. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Έβρο Σουφλίου αυτή τη φορά στο Σοφικό από την αδιάφορη ΑΕ Διδυμοτείχου που τον κρατάει στους 14 βαθμούς.

Επίσης στους 14 βρίσκεται και ο ΑΟ Μαΐστρου μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Ορέστη Ορεστιάδας, με πολλά παράπονα για την διαιτησία που οδήγησε τον προπονητή του σε παραίτηση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Έβρο Σουφλίου βρίσκεται σε μειονεκτική θέση καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει 1 βαθμό έναντι 4 των Σουφλιωτών.

Η Ένωση Οινόης ηττήθηκε στο Νεοχώρι παραμένοντας στους 10 βαθμούς και είναι στο -4 από τους άλλους δύο διεκδικητές της παραμονής. Ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης νίκησε εκτός έδρας τον Άρδα Καστανέων και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα για κάθε ομάδα των τελευταίων 4 αγωνιστικών στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, με το όριο των βαθμών για τη σωτηρία να είναι οι 26. Βλέπετε τις ομάδες με την σειρά στη μέχρι στιγμής βαθμολογικής τους κατάταξης.

7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (22 βαθμοί): Θράκη Φερών (εκτός), ΑΟ Μαΐστρου (εντός) Ατρόμητο Άβαντα (εκτός), Ποντιακό (εκτός).

8. Θράκη Φερών (22 βαθμοί): Ποντιακό (εκτός), ΑΟ Νεοχωρίου (εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός), Ιπποκράτη (εκτός).

9. Έβρος Σουφλίου (14 βαθμοί): Ιπποκράτη (εντός), Ατρόμητο Άβαντα (εντός), Ένωση Οινόης (εκτός), Άρδα Καστανεών (εντός).

————————————————————————————————-

10. ΑΟ Μαΐστρου (14 βαθμοί): Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εκτός), Ποντιακό (εντός), ΑΟ Νεοχωρίου (εκτός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός).

————————————————————————————————-

11. Ένωση Οινόης (10 βαθμοί): ΑΕ Διδυμοτείχου (εντός), Ιπποκράτη (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εντός), Ατρόμητο Άβαντα (εκτός).

12. Ποντιακός Αλεξανδρούπολης (7 βαθμοί): Θράκη Φερών (εντός), ΑΟ Μαΐστρου (εκτός), Ορέστη Ορεστιάδας (εντός), Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εκτός).