ΕΠΣ Θράκης: Παίκτης χτύπησε επόπτη μετά το σφύριγμα της λήξης και έφαγε αμέσως κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή

Απο ένα πρωτοφανές περιστατικό σημαδεύτηκε το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι Κομψάτος Πολυάνθου – Ελπιδες Κομοτηνής που έκρινε το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου, υπήρξε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο αν και το ματς έληξε με το καθαρό 4-0 των γηπεδούχων χάρη στο οποίο η ομάδα του Πολυάνθου προσπέρασε τις Ελπίδες και εξασφάλισε την άνοδο (ενω οι Ελπίδες θα πρέπει να περιμένουν για δική τους άνοδο αντίχτοιχη άνοδο του Πανθρακικού στη Γ’ Εθνική).

Αυτό που άναψε τα αίματα ήταν η κίνηση παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας να επιτεθεί και να απωθήσει τον έχοντα παραστάσεις και από αγώνες Super League βοηθό διαιτητή Χρήστο Τζιώτζιο, όταν πλέον ο διαιτητής είχε σφυρίξει την λήξη. Ο βοηθός προσπάθησε να μην αντιδράσει παρά την επίθεση που δέχθηκε, ενώ στο περιστατικό έτρεξε αμέσως ο αξιολογημένος διαιτητής Χρήστος Κακουλίδης ο οποίος έδειξε κόκκινη κάρτα στον «δράστη», αν και μετά το σφύριγμα της λήξης. Αμέσως έπεσαν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμίσουν τα πνεύματα, αλλά δεν έλειψαν και οι πιο θερμόαιμοι με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη μετά το τέλος ενός ματς που έληξε με σκορ 4-0!!!

Το περιστατικό έληξε μετά από λίγα λεπτά, όταν οι διαιτητές κατάφεραν να κατευθυνθούν επιτέλους προς τα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πρεπει να περιμένουν περίπου δυο μήνες για να μάθουν αν θα καταφέρουν να ανέβουν και αυτοί στην Α’ Κατηγορία. Παράλληλα θα περιμένουν και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τις τιμωρίες που δεδομένα θα τους επιβληθούν, με δεδομένο ότι όλα αυτά θα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα όπως έχουν καταγραφεί και στην κάμερα της Lega TV του Γιώργου Σκουταρίδη.