ΕΠΣ Έβρου: Για το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ

Για την Δευτέρα 9 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Διδυμότειχο προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ που θα ηγηθεί της ΕΠΣ Έβρου την επόμενη τετραετία.

Η διοίκηση του Παντελή Χατζημαρινάκη με τον ίδιο ως επικεφαλής και πιθανα ορισμένες ανανεώσεις ως προς τα μέλη του ΔΣ, αναμένεται να διεκδικήσει χωρις αντίπαλο μια δεύτερη θητεία, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης της τετραετίας. Στο διάστημα αυτό προσπάθησε να δώσει έμφαση στις Μεικτές Ομάδες και την Ανάπτυξη, όπως είχε διακηρύξει πριν τις προηγούμενες εκλογές, ωστόσο εξαιτίας των γεγονότων με τα επεισόδια με τους μετανάστες στον Βόρειο Έβρο και στην συνέχεια με την πανδημία του κορονοϊού, είναι αλήθεια ότι το τελευταίο μισό της θητείας πάγωσαν σχεδόν τα πάντα.

Το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου καλεί τα σωματεία – μέλη της Ένωσης σε Γενική Συνέλευση στο Διδυμότειχο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ στις 09/05/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ., ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση ορίζεται την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο απλά μια ώρα μετά. Θα υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο για τον υποψήφιο πρόεδρο και άλλο ένα κοινό με τους υποψηφίους για τις δέκα θέσεις του ΔΣ. Αυτοί που θα εκλεγούν θα είναι για θητεία τεσσάρων ετών.

Σε νεώτερη ενημέρωση η ΕΠΣ Έβρου θα ενημερώσει τα σωματεία και θα δώσει οδηγίες σχετικά με την συμμετοχή και την διαδικασία εκπροσώπησης των σωματείων – μελών. Η προκήρυξη των εκλογών έρχεται ως φυσιολογική εξέλιξη, με δεδομένο ότι εντός του Μαΐου εξέπνεε η θητεία της παρούσας διοίκησης.