Ενα χρυσό και ένα χάλκινο για τους μικρούς αντιπτεριστές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Σιδηροκάστρου

Εχοντας στις αποσκευές του χρυσό μετάλλιο στο Διπλό Αγοριών με τον Γιάννη Βραχιώλια και συμπαίχτη τον Γιάννη Σαρουγιαννιδη (ΔΙΑΣ) και χάλκινο στο Διπλό Κοριτσιών με την Κωνσταντία Γιαντσελιδη και συμπαίκτρια την Σοφία Τσάκαλου (Θερμαίος), επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη από το Σιδηρόκαστρο η αποστολη του Εθνικού.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15 και U19 που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστηριο της σερραϊκής πόλης υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών με 200 αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται στις δύο ηλικιακές κατηγορίες.

Ο Εθνικός είχε επίσης προκρίσεις τις 8άδες, στο Μονό Κοριτσιών με την Κωνσταντία Γιαντσελίδη, στο Μονό Αγοριών με τον Αλέξανδρο Βραχιωλια και στο Διπλό Μεικτό με τον ίδιο έχοντας συμπαίκτρια την Χρ. ΧρΖαφειριδου (του Ρουπελ) και στο Διπλό Μεικτό με τον Δημήτρη Βραχιωλιας έχοντας συυμπαίκτρια την Ξανθίππη Ακριτιδου (Κρόνος).

Επίσης στις 16αδες προκρίθηκαν οι Γιάννης Βραχιωλιας στο Μονό και Χρήστος Κομπρατσίδης στο Μονό. Επίσης, στο Διπλό Αγοριών οι Χρήστος Κολομπρατσίδης και Κομνηνός Καραθανασης, στο Διπλό Αγοριών οι Βασίλης Κολομπρατσίδης με τον Δημήτρη Βραχιώλια ενώ η αγωνιστικη παρουσία των μικρών αθλητών που συμμετείχαν για πρώτη φορά Δημήτρης Δαλαμπουρας και Γεώργιος Κάβουρας ήταν πολλά υποσχόμενη!

«Συγχαρητήρια στους προπονητές Κιλινκαρίδη Σταύρο, Shai Geffen και Ζαφειρούδη Αθανασία για τα πολύ καλά αγωνιστικά αποτελέσματα», επισημαίνει ανακοινωση του τμήματος μπάντμιντον του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.