ΕΠΣ Θράκης: Επτάρα στον Μίσχο για τον Πανθρακικό με το μυαλό στην κλήρωση των μπαράζ των πρωταθλητών

Αναμενόμενα εύκολη νίκη και με επτάρα πήρε ο πρωταθλητής Πανθρακικός που ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου και την κλήρωση της Τρίτης, καθώς διέλυσε τον αδύνατο Αετό Μίσχου με το εντυπωσιακό 7-0.

Ο Αετός ωστόσο παραλίγο να προηγούνταν στο σκορ καθώς στο 7΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Ιμπράμ, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Κασκαντάμη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο νεαρός Σμάλης έκανε το 1-0, με το Δραγανίδη να κάνει το 2-0 στο 25΄και τον Αμέτ Ερκάν το 3-0 στο 37΄.

Ο Βάσκος έκανε το 4-0 με την σέντρα στο β’ μέρος, με τον Φουρλατάτα στο 51΄να κάνει το 5-0 πετυχαίνοντας το 15ο του τέρμα στο πρωτάθλημα, με τον Βάσκο στο 70΄και το 80΄ να διαμορφώνει το τελικό 7-0 φτάνοντας τα 29 τέρματα και ξαναπερνώντας στην κορυφή των σκόρερ.

Διαιτητές ήταν οι Χούσκογλου, Χαρίτσης και η νεαρή Τανανάκη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Καλογρανάς, Γκουτάκης, Σιδηρόπουλος (46΄ Λειβαδιώτης), Σαπναράς, Σμάλης, Γκουτσίδης (46΄ Φουρλατάρας), Δραγανίδης, Βάσκος, Αρετάς (46΄ Αντωνιάδης), Ερκάν (72΄ Μπεναβέλης)

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Τσιμπουργκένης): Αδήλ Μ., Κιουτσούκ Χουσείν, Λουκίσας, Δημόπουλος (71΄ Τερσενίδης), Χαμζά, Ιμπράμ, Νεαζή Αλή, Αδήλ, Δελής, Αμέτ, Αρήφ (57΄ Βασιλείου)