Γ’ Εθνική: Έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας η γυναικεία ομάδα του Σουφλίου από τον πρωταθλητή Μέντεκα

Με τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει η γυναικεία ομάδας του Σουφλίου, από το γήπεδο της πολύ δυνατής και πρωτοπόρου ομάδας του ομίλου, Μέντεκα Καλαμαριάς γνωρίζοντας την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Πετκίδη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 22ο λεπτό με σκόρερ την Παπατσιλέκα Πέννυ, κατάφερε να προηγηθεί. Ευκαιρίες για την επίτευξη κάποιου τέρματος χάθηκαν και από τις 2 ομάδες.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Σουφλίου δεν μπήκε καλά και μόλις στο 46ο λεπτό δέχθηκε την ισοφάριση. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, χωρίς όμως κάποια να βρει τον στόχο και έτσι έμεινε το τελικό σκορ 1-1.

Απολύτως ικανοποιημένη μπορεί να θεωρηθεί ισοπαλία διότι ο Μέντεκας Καλαμαριάς είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Από την άλλη ο Μέντεκας με αυτό του τον βαθμό και μαθηματικά στέφθηκε πρωταθλητής.

Όλοι στην ομάδα είναι περήφανοι για τα κορίτσια!!!

Επίσης η ομάδα ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους του Μέντεκα (πρόεδρο και προπονητή) για την άψογη φιλοξενία τους. Θερμά συγχαρητήρια για την άνοδο τους, γιατί ήταν η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα του ομίλου και καλή πορεία στην Β’ Εθνική.