ΕΠΣ Ξάνθης: Επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου η Γενισέα μετά από 25 χρόνια και «ελπίζει» στον τίτλο – Λύγισε το Δροσερό στην παράταση

Την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Ξάνθης πανηγυρίζει η Ελπίδα Γενισεάς, 25 χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία σε αυτόν (σαν Β-52). Λύγισε με 1-0 τον Φίλιππο Δροσερού στην διαδικασία της ημίωρης παράτασης.

Χρυσός σκόρερ για την Γενισέα στο 111ο λεπτό ο Ηλίας Μακράκης. Ο αγωνας που εγινε ενώπιον εκατοντάδων φιλάθλων στο γήπεδο της Φελώνης δεν είχε πολλές φάσεις, χαρακτηρίστηκε από λευκή ισοπαλία στα πρώτα 90 του λεπτά αλλά κρίθηκε χωρις να χρειαστεί ξανά για την Γενισέα η ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι (στην προηγούμενη φάση απέκλεισε προ δεκαημέρου την Θαλασσιά μετά από 26 εκτέλέσεις).

Πλέον η Ελπίδα Γενισέας θα αντιμετωπίσει στον 44ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης τον Αρη Πετεινού, που είχε αποκλείσει το Σάββατο την Βιστωνίδα στον πρώτο χρονικά ημιτελικό. Βάσει του αρχικού προγραμματισμού ο τελικος πρόκειται να διεξαχθεί στις 17 Απριλίου στο γήπεδο του ΑΟΞ.