ΕΠΣ Ξάνθης: Στον πρωταθλητή Άρη Πετεινού το πρώτο εισιτήριο του τελικού του Κυπέλλου – Απέκλεισε Βιστωνίδα και πάει για το νταμπλ

Ο ήδη πρωταθλητής Άρης Πετεινού πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης αφού το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε με 2-0 της Βιστωνίδας στο γήπεδο της Γενισέας, στον πρώτο νοκ άουτ ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ανέστη Νεοφυτίδη προηγήθηκε στο 38′ με απευθείας κόρνερ του Ανδρέα Δασκαλάκη και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Χριστοφορίδη λίγο μετά την συμπλήρωση μιας καθαρής ώρας αγώνα. Νωρίτερα είχε σφυριχτεί πέναλτι και υπέρ της Βιστωνίδας αλλά το απέκρουσε ο γκολκίπερ Λαπαδώνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Δανδανόπουλο και Φεράτογλου, ενώ τέταρτος 4ος ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Σαββόγλου. Ο Άρης Πετεινού περιμένει τον νικητή του αγώνα Δροσερό – Γενισέα για να μάθει τον αντίπαλό του. Είναι η δεύτερη φορά που προκρίνεται σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, ακριβώς δέκα χρόνια μετά την προηγούμενη.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Καρύδης): Αραμπατζής, Χαϊτίδης (83’ Τσεπνόγλου), Μπαμπούρης (74’ Παπάζογλου), Τζεβελέκης Ζ., Μαμαλίγκατζης, Ταχτσίδης (46’ Παρσαντανιάν), Κιολεΐδης, Κεσκινίδης, Γκιορτζίνης, Τζεβελέκης Φ., Αγγελίδης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Ρέβης, Δασκαλάκης, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Φλώρος (85’ Μαλαδένης), Εφέντη, Κοτόπουλος (88’ Μίλκογλου), Τουρατζίδης (88’ Καμπουρίδης), Τυριάκης (70’ Κουτσομιχάλης).