Conference League: Ξανθιώτικη παρουσία στην Γάνδη στην ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «οκτώ» ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής τη νίκη με 2-1 και μέσα στην Γάνδη και παράλληλα την πρόκριση στους οκτώ μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που επιτυγχάνει για πρώτη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Περίπου 1.000 οπαδοί του δικεφάλου βρέθηκαν στο γήπεδο της όμορφης βελγικής πόλης και ανάμεσά τους αρκετοί Θρακιώτες που έχουν μεταναστεύσει στην Κεντρική Ευρώπη αλλά και τουλάχιστον δύο Ξανθιώτες που συνηθίζουν να πραγματοποιούν τέτοια ταξίδια σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΑΟ Βιστωνίδας Ηλία Πουτακίδη (φαίνεται λίγο στην αριστερά φωτο καθιστός από την κερκίδα του αγώνα της Γάνδης) και το μέχρι πριν λίγα χρόνια μέλος της ίδιας ομάδας και επιχειρηματία της Φωτοηλεκτρικής Κώστας Κούση. Αμφότεροι άλλωστε δεν κρύβουν την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ.

Είναι τέτοια μάλιστα που θα λείψουν από τον ημιτελικό της Βιστωνίδας με τον Αρη Πετεινού για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού με την ευκαιρία της παρουσίας τους στο Βέλγιο για τον αγωνα του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να παρατείνουν την παραμονή τους εκεί και ήδη την επομένη του αγώνα βρέθηκαν στην μαγευτική Μπριζ.