Euro 2023: Με Θυμιάνη και Ιωαννίδη οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για Λιχτενστάιν και Πορτογαλία

Αποστολή για δύο αγώνες ανακοίνωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Σίμος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 25 το Λιχνεστάιν και την Πορτογαλία στις 29 Μαρτίου για την προκριματική φάση του Euro 2023.

Παρόντες στο ρόστερ είναι ο Πτολεμαίος μέσος του ΑΟΞ, Κώστας Θυμιάνης και ο Κομοτηναίος κεντρικός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά οι 25 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν:

Τερματοφύλακες: Χριστογιώργος Νίκος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Τζολάκης Κώστας

Αμυντικοί: Αντζουλάς Γιώργος, Χριστόπουλος Γιάννης, Κίτσος Φώτης, Διαμαντής Αποστόλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μιχελής Νίκος, Ζαγαρίτης Βασίλης.

Μέσοι: Αθανασακόπουλος Ανδρέας, Μπότος Φοίβος-Ιωάννης, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κουτσουπιάς Ηλίας, Λιάσος Άγγελος, Λώλης Αλέξανδρος, Σαρδέλης Γιάννης, Σουρλής Βασίλης, Θυμιάνης Κώστας, Τσιγγάρας Χάρης.

Επιθετικοί: Χριστόπουλος Ευθύμης, Γρίβας Φρίξος, Ιωαννίδης Φώτης, Κοσίδης Μιχάλης, Τζόλης Χρήστος.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων θα διεξαχθούν στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Ελλάδα – Λιχτενστάιν: 25/03/2022, 19:00 “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Eλλάδα – Πορτογαλία: 29/03/2022, 19:00 “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στις 16:00.