ΕΠΣ Ξάνθης: Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες και παιδιά στους ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου διεξάγονται οι ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Οι 4 ομάδες που έχουν φτάσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου βρίσκονται 1 βήμα πριν τον μεγάλο τελικό και όλα είναι έτοιμα για 2 συναρπαστικά παιχνίδια.

Ενόψει των δυο αγώνων ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Γεώργιος Πανίδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κος Χρύσανθος Ζουρνατζίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κος Ιωάννης Παπατζής συναντήθηκαν την Τρίτη 15 Μαρτίου με τους εκπροσώπους και προπονητές των 4 σωματείων ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα και όλοι οι πλευρές έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα για την διεξαγωγή των αγώνων. Παράλληλα η ΕΠΣ μέσω του Προέδρου της ευχαρίστησε τις ομάδες που παραχώρησαν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις ώστε να πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Τέλος μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ξάνθης η τιμή εισιτηρίου για τους ημιτελικούς αγώνες είναι 5 ευρώ ενώ η είσοδος για γυναίκες και παιδιά είναι δωρεάν.

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικό όσων έχουν νοσήσει.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.