Conference League: Μεγάλο διπλό στο Βέλγιο και πρόκριση στα προημιτελικά για την αρμάδα του Λουτσέσκου! Έπεσε πάνω στον σκόρερ Κρέσπο ο Ζίβκοβιτς

Τη νίκη με 1-2 επί της Γάνδης πήρε ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο και προκρίθηκε στους «8» του Confernce League, γράφοντας ιστορία για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο «δικέφαλος» του Βορρά σκόραρε δύο φορές από στατικές φάσεις, ντούμπλαρε τις νίκες κόντρα στον βελγικό σύλλογο (μετά το 1-0 της Τούμπας) και έκλεισε θέση για τα προημιτελικά του Europa Conferene League. Οι Θεσσαλονικείς θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση σε λίγες ώρες, στην κλήρωση που θα γίνει στις 16:00 της Παρασκευής (18/3).

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του και πρώτη από το μακρινό 1974, όταν τότε βρέθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων με αντίπαλο τη Μίλαν, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρεθεί ξανά σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όσο προχωρά στη διοργάνωση, τόσο πιο δύσκολα θα γίνονται τα πράγματα, ωστόσο κανένας αντίπαλος δεν τρομάζει τον πρώην τεχνικό της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου.