Super League 2: Ανακοίνωσε από τώρα για την… Κυριακή 10 ελλείψεις η Καβάλα – Ανάμεσά τους Έμπερτ και Σαμπανίδης

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά… 10 (!) ελλείψεις, πρώτης γραμμής μάλιστα στην πλειοψηφία τους, ανακοίνωσε η Καβάλα από την Τρίτη, για το κυριακάτικο ματς με τη Νίκη Βόλου στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Αναμεσα τους ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Πάτρικ Έμπερτ αλλά και ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Νικος Σαμπανίδης.  Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΟΚ: 

“Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Βόλου, δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή οι παρακάτω ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών και τιμωριών:
Patrick Ebert, Απόστολος Στικας, Milos Spasic, Bogdan Stamenkovic, Γιάννης Καζαντζίδης, Νίκος Σαμπανιδης, Dino Musija, Δημήτρης Θωμαΐδης, Sunday Alimi, Yannis Ammour.
Σας περιμένουμε όλους, την ερχόμενη Κυριακή, στις εξέδρες του “Ανθή Καραγιάννη” ώστε να στηρίξετε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτή την δύσκολη αποστολή”. 

Σε τέτοια περίπτωση και αν δεν ανατραπούν τα δεδομένα για τους “Αργοναύτες”, θα παραταχθούν με σύνθεση ανάγκης και… μετρημένα κουκιά για τον Αλεξάντερ Νούρι, προσπαθώντας να παρατάξουν ο,τι πιο ανταγωνιστικό μπορούν, με την κατάσταση να δείχνει ακόμα χειρότερη, σε σχέση με την έξοδο της περασμένης Κυριακής στην Αριδαία. 

Αν λοιπόν παραμείνουν αυτές οι απουσίες, την πιθανή ενδεκάδα θα συνθέσουν οι Κυρίτσης, Καραγιάννης, Γροσδάνης, Πανουργιάς, Αρμάλας, Ρέτσος, Μπουμάν, Χοσεϊνπούρ, Οκάν, Μπελεβώνης, Καϊούμπι, ενώ θέσεις διεκδικούν Νεντέλκοβιτς, Κοέν, Μαρινάκης, Στάκιτς, Γιαράκοβιτς.