Μπάχαλο με τον διαιτητή Σταφυλά! Τη μια ορίζεται ως ρέφερι της ΕΠΣ Έβρου και την άλλη της ΕΠΣ Θράκης ενώ πλέον ανήκει στην… ΕΠΣ Ξάνθης

Κυριολεκτικά μπάχαλο τα έχουν κάνει στην ΕΠΟ με τον ορισμό του διαιτητή Παναγιώτη Σταφυλά στους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων.

Ο διαιτητής ορίζεται συνήθως από τον υπεύθυνο των ορισμών για την Γ’ Εθνική Σταύρο Μάνταλο με την υποσημείωση ότι πρόκειται για διαιτητή της ΕΠΣ Έβρου, κάτι που ωστόσο ίσχυε μέχρι πέρυσι, αφού πλέον έχει πάρει μετάθεση ως στρατιωτικός στην έδρα του Δ’ Σωματος στην Ξάνθη και έχει αντίστοιχα πάρει και μεταγραφή από την ΕΠΣ Έβρου στην ΕΠΣ Ξάνθης. Μάλιστα, για τον λόγο αυτόν, χρησιμοποιείται από την ΕΠΣ Ξάνθης και στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Προς έκπληξη όμως όλων, ο Σταφυλάς ορίστηκε ως… τέταρτος την περασμένη Κυριακή στον αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Νέστο Χρυσούπολης, αλλά προς μεγαλύτερη έκπληξη σε αυτόν τον ορισμό, στο επίσημο έγγραφο της ΕΠΟ αναφέρεται ως διαιτητής της… ΕΠΣ Θράκης. Έτσι έγινε η πρώτος χρονικά διαιτητής στον κόσμο που μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα κλήθηκε να παίξει σε τρία συνολικά παιχνίδια και εμφανίζεται και στα τρία να σφυρίζει εκπροσωπώντας διαφορετική Ένωση.

Την περασμένη Τεταρτη σφύριξε το Νέστος Χρυοσύπολης – Ορφέας Ξάνθης ως διαιτητής της ΕΠΣ Έβρου, με βάση τους ορισμούς της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Το περασμένο Σάββατο ήταν πρώτος επόπτης στον αγώνα Εθνικός Κιμμερίων – Δόξα Σταυρούπολης της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης ως διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης.
Την Κυριακή ήταν τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης ως διαιτητής της… ΕΠΣ Θράκης, με βάση την ΚΕΔ/ΕΠΟ.