ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλαγή έδρας στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου λόγω αλλαγής στην Γ’ Εθνική

Σε αλλαγή της έδρας του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης υποχρεώνεται η διοργανώτρια αρχή, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει για την Κυριακή το αναβληθέν παιχνιδι του Ορφέα Ξάνθης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικης.

Ο αγώνας της Ελπιδας Γενισέας με τον Φίλιππο Δροσερού προγραμματιζόταν για την συγκεκριμένη μέρα στο γήπεδο του ΑΟΞ. Από την στιγμή που αθτό δενν θα είναι διαθέσιμο. θα μεταφερθεί σε άλλη έδρα με το πιο πιθανό να είναι αυτό της Φελώνης. Μια μέρα νωρίτερα, κανονικα και χωρίς πρόβλημα αναμένεται να διεξαχθεί το ματς του Αρη Πετεινού με τον ΑΟ Βιστωνίδας στην Γενισέα.

Πάντως με αυτήν την εξέλιξη δεν δημιουργείται απλά δίλημμα αλλά… τρίλημμα για τους φίλους του ποδοσφαίρου, αφού υπενθυμίζεται ότι μεταφέρθηκε για τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής και ο αγωνας της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ Β’ στα Πηγάδια. Συνεπώς οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Ξάνθης θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο κρίσιμο ματς για την παραμονή του Ορφέα στις 3.00, τον ημιτελικό της ΕΠΣ Ξάνθης στις 3.30 και το ματς του ΑΟΞ στις 5.00 το απόγευμα.