Κατατέθηκε η ένσταση της Δόξας Δράμας κατά της Αλεξανδρούπολης, fast track η εκδίκαση στην Πειθαρχική ορίστηκε για την Πέμπτη

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου κατέθεσε για λογαριασμό της Δόξας Δράμας την ένσταση του συλλόγου κατά του κύρους της αναμέτρησης της Αλεξανδρούπολης με την Αναγέννηση Πλαγιάς, με την οποία ζητείται ο μηδενισμός της ομάδας του Έβρου για αντικατονική συμμετοχή παικτών.

Η Δόξα Δράμας υποστηρίζει ότι στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της Πλαγιάς με την Αλεξανδρούπολη δηλώθηκε μόνο ένας παίκτης κάτω των 21 ετών και όχι πέντε, όπως προβλέπει η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής. Ενσταση δεν έκανε η Πλαγιά, αλλά ως έχουσα έννομο συμφέρον προχώρησε σε αυτήν την κίνηση η Δόξα Δράμας, παρόλο που δεν βρήκε άλλη ομάδα να την υποστηρίξει (λέγεται ότι έγινε προσπάθεια να συμφωνήσουν η ένσταση να κατατεθεί από κοινού με άλλες ομάδες που κινδυνεύουν).

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με βάση την κεντρική οδηγία της FIFA για γρήγορη εκδίκαση των υποθέσεων αλλά και της ίδιας της ΕΠΟ να μην υπάρχουν εκκρεμότητες στις τελευταίες αγωνιστικές, προχώρησε σε fast track ορισμό εκδίκαστης της υπόθεσης για το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης. Ηδη μάλιστα εστάλη άμεσα κατεπείγον έγγραφο μέσω της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη που καλείται να απολογηθεί για όσα της προσάπτονται.

Σε προηγούμενη ανάρτηση του ThrakiSportS αναλύθηκε η υπερασπιστική τακτική την οποία αναμένεται να υιοθετήσει η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής. Αυτή η γραμμή θα πρέπει ωστόσο να γίνει σωστό νομικό κείμενο και να κατατεθεί ένα υπόμνημα, έτσι ώστε να μην χαθούν στα χαρτιά τρεις ή και έξι βαθμοί, φέρνοντας την ομάδα της Θράκης με το ένα ή ενάμισι πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου.