«Βόμβα» με ένσταση της Δόξας Δράμας σε βάρος της… Αλεξανδρούπολης και κίνδυνο αφαίρεσης 6 βαθμών από την ομάδα του Έβρου

Ενα φαινόμενο «αβλεψίας και προχειρότητας», όπως το χαρακτηρίζει, αποκάλυψε αργά το βράδυ της Δευτέρα η ιστοσελίδα «Πάμε Μπάλα» του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Μαυρόπουλου.

«Η είδηση έχει να κάνει με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης η οποία χθες μπορεί να κέρδισε μέσα στην Πλαγιά, αλλά οι παράγοντές της ξέχασαν….. να συμπεριλάβουν  στην αποστολή που δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα 5 ποδοσφαιριστές από το 2001 και πάνω κάτι που προβλέπεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ εθνικής!», υποστηρίζει το δημοσίευμα.

«Αντ’ αυτού δηλώθηκε ΜΟΝΟΝ ένας νεαρός, κάτι που προκαλεί στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος αντίπαλες ομάδες με έννομο συμφέρον να κάνουν ένσταση! Μία από αυτές (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) είναι και η Δόξα Δράμας η οποία αύριο το πρωί και πάντα εντός των χρονικών ορίων (48 ώρες) θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα!», επισημαίνει το «Πάμε Μπάλα».

«Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Αλεξανδρούπολης  θα χάσει τον αγώνα και θα της αφαιρεθούν και επιπλέον μείον τρείς βαθμοί! Αντιλαμβάνεται εύκολα λοιπόν κάποιος πως πλέον ο 1ος όμιλος παίρνει στην κυριολεξία φωτιά με τα κομπιουτερακιά….  να έχουν λιγότερη δουλειά..!», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Παρόμοια γκάφα οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης έκαναν και στον πρόσφατο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα όπου με ακόμη Δραμινό αστέρι…  της διαιτησίας κατάφεραν να κερδίσουν τους πράσινους. Τότε οι γηπεδούχοι της Αλεξανδρούπολης αντί για πέντε ποδοσφαιριστές είχαν δηλώσει 3! Αυτή όμως η δεύτερη φορά είναι και η μοιραία από ότι δείχνουν τα πράγματα και θα οδηγήσει σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα της Αλεξανδρούπολης», καταλήγει το άρθρο του «Πάμε Μπάλα».

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, δεν ήταν δυνατό να υπάρξει αμεσα κάποια αντίδραση στα όσα αναγράφονται από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Γιάννης Μαυρόπουλος έχει εξαιρετικά καλές σχέσεις με την ομάδα της Δόξας Δράμας, της οποίας διετέλεσε πέρυσι και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, κατά συνέπεια τουλάχιστον η πληροφόρηση περί πρόθεσης της Δόξας για ένσταση δείχνει να είναι έγκυρη…