Γ’ Εθνική: Όπως και την περασμένη εβδομάδα, η ΕΠΟ αναβάλλει για Τετάρτη όλη την προσεχή αγωνιστική ώστε να γίνει πρώτα το αναβληθέν Ορφέας Ξάνθης – Ορφάνι

Η αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την Γ’ Εθνική παραμένει πιστή στην απόφασή της να μην προχωρά η διεξαγωγή των αγωνιστικών που απομένουν χωρίς να έχουν κλείσει οι εκκρεμότητες.

Την περασμένη εβδομάδα μετέθεσε για την Τετάρτη μετά την Καθαρά Δευτέρα όλη την προγραμματισμένη για το Σάββατο της Αποκριάς αγωνιστική, ώστε να διεξχθούν εκείνη την ημέρα τα δυο αναβληθέντα ματς που είχαν απομείνει (αναμεσα τους και το Αγροτικός Αστέρας – Αρης Αβάτου).

Αυτήν την Κυριακή αγωνιστική είχαμε κανονικά, ωστόσο ως γνωστόν αναβλήθηκε λόγω Covid στον Ορφέα Ξάνθης η αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Βάσει πρωτοκόλλου ο Ορφέας δεν μπορεί να αγωνιστεί πριν την ερχόμενη Κυριακή και για τότε η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει αυτό μόνο του το εξ αναβλής παιχνίδι.

Η 20η αγωνιστική θα μεταφερθεί κατά τα πρότυπα της περασμένης εβδομάδας, για την άλλη Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 15:00. Αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε νέες αναβολές, στις 27 Μαρτίου θα έχουμε την προτελευταία αγωνιστική και με την έλευση του Απριλίου την τελευταία. Αλλά επειδή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, μην θεωρήσετε απίθανη μια μικρή παράταση ως και τα μέσα του μήνα, ειδικά αν υπάρξουν αναβολές λόγω κρουσμάτων…