Β’ Εθνική: Με χατ τρικ της Μπαμπαλή έφυγε με σπουδαίο διπλό η Ροδόπη ’87 από τις Σέρρες

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ελενη Μπαμπαλή που πέτυχε χατ τρικ, η Ροδόπη ’87 έφυγε με σημαντικό διπλο από το γήπεδο Σκουτάρεως Σερρών καθώς επικράτησε με 4-2 της Πανσερραϊκής στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που έδωσε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Η πρώτη σκόρερ της Ροδόπης την φετινή σεζόν ήταν εκείνη που ξεκλείδωσε την άμυνα της Πανσερραϊκής και μάλιστα τρεις φορές σε καθαρό χρόνο 22 λεπτών. Ανοιξε το σκορ στο 44′ και πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 2ο λεπτό του δευτερου ημιχρόνου και στο 20ο.

Ενδιαμέσως η Πανσερραϊκή είχε καταφέρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσει και να στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς να έχει καμία το προβάδισμα, αφού απάντησε άμεσα στο πρώτο γκολ της Μπαμπαλή.

Μια πρώην παίκτρια της Ροδόπης, η Πανίδου, λίγο πριν το 70′ πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παχνίδι, ωστόσο πέντε λεπτά μετά η η Γεωργοπούλου διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και κλείδωσε τη νίκη για την Ροδόπη ’87.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ηομάδα της Κομοτηνής μόλις στο 35′ έχασε λόγω τραυματισμού μια από τις κορυφαίες παίκτριές της, την Μπίτσεβα. Πλέον τα κορίτσια της Βίκυς Περιβοπολοπούλου έφτασαν τους 21 βαθμούς και παραμένει στην 3η θέση, ενώ με τη νίκη τους έκαναν δώρο και στις Βασίλισσες της Θράκης, αφού η Πανσερραϊκή είναι από τις βασικές αντιπάλους τους στη μάχη για την παραμονή.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Βίκυ Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Κατσιγιάννη, Ηλιάδη, Δήμου, Μπίτσεβα, Γιαμπούρη, Γονατά, Γαρυφαλλιδου, Γιαννακόπουλου, Μπαμπαλή, Γεωργοπούλου. Αγωνίστηκαν και οι Τράκα, Δαληδάνου, Μουμίν και Παπαϊωάννου