Πρωτοφανές! Πετάχτηκε εκτός αποστολής παίκτης του ΑΟΞ λόγω πειθαρχικού και… ανακοινώθηκε τρεις ώρες πριν το ματς

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε το πρωί του Σαββάτου, ημέρας αγώνα, η ΠΑΕ Ξάνθη. Ο Στίβεν Μονρόουζ τέθηκε εκτός αποστολής της ομάδας, που έχει ταξιδέψει στον Βόλο και αντιμετωπίζει στις 2:45 τον τοπικό Ολυμπιακό.

Η είδηση ωστόσο δεν είναι αυτή, γιατί τέτοια πράγματα συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Η είδηση είναι ότι η ΠΑΕ επέλεξε τρεις ώρες πριν την έναρξη του ματς να το κάνει γνωστό μέσω επίσημης ανακοινωσής της.

Δεν είναι γνωστό ποιο είναι το παράπτωμα, αλλά προφανώς είναι καμπανάκι αναφορικά και με το μέλλον του Μονρόουζ στην ομάδα μετά τομ καλοκαίρι. Και η τραγική ειρωνεια; Ο παικτης κοσμούσε το γραφικό με την αποστολή της ομάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ανακοινώνει τον αποκλεισμό του Steeven Monrose από την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε ο παίκτης». 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "AOX XANTHI SQUAD LIST 20 IZZO ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ONTANIAKOS XANTHI 63 ΟΥΝΓΙΑΛΙΑΗΣ VS 27 ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 4 ΜΠΑΤΖΙΟΣ 12 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 33 64 ΦΑΤΟΤΙΑΝΝΙΑΗΣ 28 MONROSE 23 ALI BABA 44 ΔΟΡΗΣ 11 GINSARI 22 GAVRIC ΘΥΜΙΑΝΗΣ 7 ΚΡΗΤΙΚΟΣ 47 ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ 16 ΤΣΕΛΕΜΠΑΚΗΣ 18 ALEXIS 19 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ XANTHI Le Chalet"