Πανελλήνιο Κοριτσιών Κ20: Ήττα στα σημεία από τον ΠΑΟΚ για τις Αμαζόνες Μαΐστρου

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποιήσαν οι Αμαζόνες Μαΐστρου απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά τελικά ηττήθηκαν στα σημεία.

Η ομάδα του Μάκη Δημητριάδη έπαιξε εξαιρετικό βόλεϊ απέναντι σε μια ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι παραδοσιακά σε τελικούς Final 4, κατάφερε στο πρώτο σετ να προηγηθεί και να δυσκολέψει αρκετά τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι αλλά ο ΠΑΟΚ, μειώνοντας τα λάθη έκανε το 1-0 με 25-23 σε ένα οριακό σετ.

Οριακό ήταν και το δεύτερο σετ, όπου οι δύο ομάδες εναλλασσόντουσαν στο σκορ, καθώς καμιά δεν μπορούσε να πάρει σημαντική διαφορά. Το σετ έφτασε ξανά προς το τέλος του με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος, με αποτέλεσμα να κάνει το 2-0 με 25-23.

Τα κορίτσια του Μάκη Δημητριάδη έχοντας χάσει δυο σετ στον πόντο, δεν άντεξαν στο τρίτο σετ και έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0 με 25-13, παίρνοντας σημαντική νίκη.

Οι Αμαζόνες αύριο θα αντιμετωπίσουν την Ελπίδα Αμπελοκήπων και θέλουν μόνο τη νίκη για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΙΣΤΡΟΥ (Μάκης Δημητριάδης): Μόκαλη Γ, Μόκαλη Δ, Μάρτση, Μπαρή, Νούσια, Σαχμπατζίδη, Τσακαλίδου, Στουμπούδη, Κολοκτρώνη, Τοκαμάνη, Νούσια, Νάκου, Τενεδίου, Ουρελείδου (λ), Τσενταράκη (λ)